2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
مهسا جون اول واسه فرنی باید اب رو با ارد برنج بذاری بخته بشه بعد که از روی حرارت برداشتی شیرخشک رو اضافه کنی؛وقتی هم میخوای با شیر باستوریزه درست کنی نصف فنجون اب با نصف فنجون شیرجوشیده سرد شده رو با یه قاشق غذاخوری ارد برنج میذاری تا به غلظتی که میخوای برسه نوش جون مهدیار خشکلم
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
الهام جون حریره همون فرنیه که بادوم اسیاب شده بهش اضافه شده ولی شیره بادومو من اینجوری درست میکنم 2 3تا بادومو تو اب جوش میندازم بعدکه بوست قهوه ایش رو کندم رنده ریز میکنم و میریزم تو صافی و روش اب جوش میریزم و با قاشق فشارش میدم تا مثل شیر سفید بشه خیلی خوشمزه و مقویه واسه نی نیا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مصی جون خیلی تاپیک خوبیه ادامه بده ..من چندوقت پیش میشنهادشو به موناجون داده بودم..

رها 15شش ماهش تموم میشه...من دوهفته ای میشه بهش یک روز درمیون فرنی یا حریره و سرلاک میدم...خیلی دوست داره..خیلی وقته دیگه شیرم سیرش نمیکنه..وقتی غذامیخوریم گریه میکنه تا بهش ندم ساکت نمیشه..منم از غذای خودمون یذ ه دهنش میزارم...
چندبارم یه قاشق اب سیب یا هویج دادن...
هنوز سوپ شروع نکردم...
این چندتا تاپیک مربوط به تغذیه و طرز تهیه غذای نی نی هاست شایدم دیده باشین ولی خیلی تاپیکای خوبین من هنوز به آوینا فقط شیره بادوم میدم ولی از این تاپیکا خیلی چیزا میشه یاد گرفت

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=43147&PageNumber=1لیست جامع از غذای نینی و نکته ها

توجه به تغذیه مادر و کودکhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=99215&PageNumber=1

غذای کمکی نینی های اسفند و فروردینhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=123750&PageNumber=1
مبین 20 اردیبهشت

بعد از شیره بادوم...فرنی...حریره...که هردو رو با شیرخودم درست میکردم که مبین خیلی دوست داشت
از دیروز اب سوپ رو درست کردم *البته مامانم*..قلم گوسفند... هویج ...سیب زمینی...
هفته بعد خود سوپ رو میدم
امروز بهش یه حلقه موز نرم شده باشیرخودمو دادم

برنامه غذایی مبین از دیروز
ظهر شیربادوم یا حریره بادوم

عصر...فرنی باشیرخودم

شب ... اب سوپ...
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
تاپیک خوبیه ممنون...
منم صبحا حریره بادوم
عصر سوپ که یه روز با مرغه یه روز با ماهیچه
شام هم متنوعه یه شب نصف زرده تخم مرغ یه شب فرنی یه شب هم از مابقی سوپش که مونده یه شب پوره هویج
بچه ها میشه لطفا سن نی نی هاتونو بنویسین که توی چه سنی دارین اون غذاهارو میدین

یکی دیگه هم اینکه میشه بگین چقدر میخورن؟؟؟

شایلی 5 ماه و 5 روزشه

امروز 5 قاشق مرباخوری حریره بادوم بهش دادم
من باران 180 روزش شد شروع کردم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ممنون مصی از زدن این تاپیک خیلی خوب....
منم امیر علی 25 ابان 6ماهش میشه ولی چند وقته بهش فرنی میدم تا چند هفته پیش بهش فرنی با اب درست میکردم +بادومم میریختم با کمی نبات بهش میدادم ... اما بردمش دکتر گفت نه فرنیشو با شیر گاو درست کن بهش بده برا غذای کمکی اشکالی نداره شیر گاو .......... به تنهایی نباید بدی ..... البته منم یه مدت قبلش با شیر خشک براش فرنی میدادم.....
سوپم من شاید تو هفته 2یا 3بار بهش میدم فقط یکم سیب زمینی +یکم هویج +کمی برنج و جدیدا 2قاشق اب مرغ بعد له میکنم میدم میخوره.....
البته کیسه هم تو خورشت تا الان 2بار براش انداختم : یه کیسه کوپولو براش دوختم بعد توش برنج و هویج و سیب زمینی میریزم میندازم تو مرغ یا خورشت خودمون و میپزه بهش میدم بهتر از فرنی و سوپ دوست داره ....
پسرک من یه یانگوم به معنی واقعی... طعم بازه.... غذاهایی که مزه داره بهتر میخوره...
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...
2810