2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست جونــــــــــــــــــــام تهران شیرخشک پیدا نمیشه ، هرچه زودتر برای نی نی ها تهیه کنین . شوشو از صبح تا حالا فقط 5 تا دونه تونسته تهیه کنه
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
سلام مامانا من یه چیزی شنیدم راجع به کدوحلوایی!
میگن تنها میوه ایه که هورمون رشد داره و واسه نی نی ها خیلی خوبه!
از وقتی شنیدم رفتم گرفتم و کلی هم راجع به غذاهایی که میشه باهاش پخت سرچ کردم براتون میذارم. الان که فصلشه خیلی خوبه تو برنامه غذایی نی نی هامون بذاریم.
امروز پلو کدوحلوایی درستیدم دریا دوست داشت.
پلوی کدو حلوایی
مواد لازم
ـ برنج ۳ پیمانه
ـ آب برای برنج ۴ پیمانه
ـ گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم
ـ کدو حلوایی ۷۰۰ الی ۹۰۰ گرم
ـ عدس پلویی ۱ پیمانه
ـ پیاز سرخ شده بدون روغن ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
ـ نمک و شکر و فلفل سیاه و آرد به قدر کافی
ـ روغن مخصوص پخت برای کته ۲ قاشق غذا خوری
ـ روغن مخصوص سرخ برای سرخ کردن کدو به میزان لازم
طرز تهیه :
این غذا یکی از غذاهای ابتکاری و من درآوردی است که میپزم برای تهیه این غذا برنج را با آب و نمک و ۲ قاشق روغن به صورت کته در آورید واز پلوپز هم میتوانید استفاده کنید.
در فاصله عمل آمدن کته گوشت جرخ کرده را با نمک و فلفل مزه دار کرده و در صورت امکان از مولینکس برای چرخ آن استفاده کنید تا چسبندگی آن بیشتر شود و یک الی دو قاشق آرد به آن بزنید و خوب مالش دهید و درون ظرفی دو لیوان آب و نمک و زردچوبه بریزید و روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد کوفته قلقلی ریز درست کرده و در آب جوش بیندازید تا کامل بپزد و آبش جمع شده و شعله زیر آنرا خاموش کنید بعضی به جای پختن کوفته قلقلی را سرخ میکنند شما هر جوری که دوست دارید انجام دهید .
کدو را چهار گوش به اندازه حبه های قند کنید و در روغن سرخ کرده و بعد از خارج کردن از روغن روی صافی یا دستمال خشک کن بریزید تا روغنش گرفته شود و بلا فاصله روی آن به مقدار دلخواه شکر بپاشید چون کدو گرم است شکر حل شده و جذب کدو میشود اگر کدو خیلی شیرین بود نیازی به این کار نیست اما اگر کدو شیرینی اش کم بود شکر اضافه کنید خوشمزه تر میشود .
عدس را هم جداگانه با کمی نمک و آب بپزید.
پیاز سرخ شده را به موادی که آماده کردید اضافه کنید و وقتی برنج دم کشید دردیس یک کفگیر برنج بکشید و یک کفگیر از مواد و چند بار این کار را انجام دهید تا دیس پر شود و بعد هم نوش جان کنید .
سوپ کدو حلوایی
مواد لازم :

_ آب گوشت مرغ 1 لیوان
_ کدو حلوایی 600 گرم
_ شیر 1الی2 لیوان
_ نخود فرنگی نیم پیمانه
_ نمک و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه :
کدوحلوایی را با آب گوشت روی حرارت گذاشته تا نرم و پخته شود سپس کدو را را با گوشت کوب یا با پشت قاشق له کرده تا به صورت پوره در آمده بعد شیر را اضافه کرده و صبر میکنیم تا کم کم آب سوپ تبخیر و غلظت آن مناسب شود بعد نمک و نخود فرنگی پخته (کنسرو نخود فرنگی ) را اضافه میکنیم .
مرسی هاله جان....
مبین پارسال از طعم کدو حلوایی خوشش نیومد ولی من بسته های کوچیک اندازه قوطی کبریت فریز کردم و تو همــــــــــــــــه ی سوپهاش میریختم....
پوره اشو که لب نزد
اب پزشم نخورد
ولی تو سوپ میخورد
امیدوارم امسال بخوره....
مرسی حتما او پلو کدوحلوایی رو درست میکنم.....
هنوز نخریدم
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
منم پارسال برا محمد امین تو سوپ و آبگوشت می ریختم
امسال هم باید بگیرم خیلی مفیده

مادربزرگم آش کدو حلوایی درست میکنه اونم خوشمزه است !
باید دستورشو ازش بگیرم
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
سلام مامانا.کمکم کنیددددددددددد

مهدیار من الان 42، 3 روزه غذا نمیخوره.........
اوایل فقط کمتر میخورد ولی کم کم هی کم شد و الان به معنای واقعی روزی نیم وعده هم نمیخوره........فقط شیر میخوره
دندون آسیایی نداشته تا حالا.........حالا تازه بعد از 40 روز نخوردن یه دندون در آورده.........یعنی واقعآ ممکنه مال دندون باشه...........اونم 40 روز.........
هر کاری کردم و هر غذایی که بگید درست کردم...........
تو رو خدا راهنماییم کنید چی کارش کنم............آبه آب شده
سلام مهسا جون پسر منم همینطور بود و الان حدودا دو هفته است که دندونای آسیابش دراومده اشتهاش هم خوب شده و غذا میخوره و این هم کاملا طبیعیه چون لثه هاشون متورم و دردناک بوده .
آرامش خود را به هیچ چیز و هیچکس وابسته نکن تا همیشه آنرا داشته باشی.
مهسا جون مطمن باش بخاطر دندوناشه همه بچه ها همینطورن حالا کم اشتهاییشون یکی کمتر یکی بیشتر دختر منم تا 2 ماه همینطور بود 1 وعده بزور بعد اشتهاش عالی شده در عرض یک هفته جبران 2 ماهو کرد 600 گرم اضافه کرد

راستش من عصاره ماهیچه رو میگرفتم وبا سرنگ بهش میدادم اون خودش یه وعده کامل وخیلی مقوی اونو بهش بده تا خیال خودتم راحت باشه که مواد لازم به بدنش میرسه..
سلام مامانا..........امیدوارم همگی خوب باشید

من همچنان درگیر خوراک مهدیارم.......واقعآ نمیدونم چرا یه هو چند روز خوب میخوره بعد یه هفته اصلآ اشتها نداره و فقط میگه شیر و همش میخواد شیر بخوره....
تو بهداشت بهم گفت تو این سن با میان وعده روزی 6 وعده باید بخوره....شماها روز چند وعده میدید؟

مهدیار که نهایت نهار و شام فقط میخوره و بینش هم فقط شیر و هندوانه....همین
برای اشتهای نی نی ها چی کار میکنید؟
2810