2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره قلوه سرشار از اهنه.....من از شادی شنیدم.....دکترش برای بهار گفته بود....
منم وسوسه شدم و دادم
عسل هم من از 9ماهگی دادم....الان هم یه روز درمیون براش شربت عسل و گلاب و زعفرون درست میکنم میخوره...تو شیشه....

بچه ها تا بستونه.......به بچه ها خنکی زیاد بدید....شربت درست کنید....بیدمشک.....گلاب زعفرون....سیب...بهار نارنج....بذارید خنک بشه بدید بچه ها
خاک شیر هم عالیهو....
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
من اگه بگیرم چرخش میکنم مثل کباب تابه ای؛شایدم کبابی کردم؛هردوشو امتحان کنیم ببینیم چی میشه زاهده چون بقیه هم امتحان نکردن :‏)‏
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
هدی من یه مدت تو 5-6 ماهگی محمد امین سردرد گرفته بودم از بی خوابی و بهم ریختن نظم خوابم
دکتر بهم گفت شبا قبل خواب یه لیوان مخلوطی از اب و بهار نارنج و بیدمشک بخور با عسل یا نبات
عالی بود !
خوشمزه ام هست فقط بیدمشک فشار رو پایین میاره نباید مقدارش زیاد باشه
هر دوشم برا قلب و اعصاب و روحیه خوبه !
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
ممنون از گفته های خوبت....خودم نمیدونستم اینقدر مفیده...فقط چون مامانم خیلی میگه بخور خنکیه خوبه میخورم و به مبین میدم................

پس مامانهای نی نی های بدخواب بدید بخورن......

اگه توش قند باشه و شیرین باشه مشکل فشار هم حل میشه....
من قلوه رو تکه های کوچولو کردم بعد از اینکه کبابی پخت با دستم فشار میدادم بعد میدادم میخورد
وا میجون دیگههههههههههههه

چرخ کرده و کباب تابه ای هم فکر خوبیه
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
سلام مامانا.......مهدیار من مدت ها بد غذا شده بود اساسییی.البته مریضم بود......ولی هیچی نمیخورد

به توصیه ی بزرگترها خاکشیر ریختم تو عرق کاسنی یا آب......صبح تا صبح دادم مهدیار خورد.......3 ، 4 روز.....واقعآ اشتهاش بهتر شده و خدا رو شکر میخوره......میگن خاکشیر سنگینی و سر دل رو از بین میبره و اشتها آوره......امتحان کنید......

امشب یه کوکو براش درستیدم خیلی دوست داشت.......مقوی هم هست
مواد لازم:
2 عدد کدو رنده شده، 2 عدد هویج رنده شده،بکینگ پودر، پودر سیر،آویشن،نمک،یک پیمانه آرد،نصف پیمانه شیر،ماست سفت،2 عدد تخم مرغ،جعفری خورد شده،پنیر موزرلا رنده شده
البته این میزان مواد برای کل اهل خونه ست......خیلی هم خوشمزست.....اگه خواستید میتونید مواد رو نصف کنید......
طرز تهیه: کدو+هویج+پودر سیر و آویشن و نمک را مخلوط میکنیم
آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و شیر رو کم کم بهش اضافه کنید+ مواد بالا
ماست و جعفری + مواد بالا + تخم مرغ+ پنیر موزارلا
کره یا روغن بریزید تو مایتابه و مثل کوکو مواد رو با قاشق (لقمه لقمه) پهن کنید کف مایتابه و بعد از پخت نوش جان کنید
نوش جون نی نی ها