2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هاله صندلی غذا خیلی عالی هست ولی در صورتی که خودتونم سر میز غذا بخورید

ما وقتی غذا میخوریم علی هم تو صندلیش کنار ما میشینه و غذا میخوره

اگه ما بخوریم اونم میخوره اگه نه تحت هیچ شرایطی حاضر به غذا خوردن نیست

................

هه هه ساناز منم این روش رو چند روزه پیش گرفتم

قبلا جعبه داروهام بود که دونه دونه از توش بر میداشت و میریخت زمین منم تو این فرصت غذاشو میدادم که تکراری شد و روش آب تو لیوان رو امتحان کردم که جواب داد ...

روش جدیدی پیدا کردی خبر کن
❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
امروز :

صبحونه : تخم مرغ
خواب
2 تا گوجه سبز + زرد آلو
میان وعده : دنت وانیلی
بعدم شیر
خواب
نهار: سوپ ( مرغ رو پختم توی آبش : ماکارونی پروانه ای شکل + هویج +قارچ + فلفل دلمه رنگی + کلم بروکلی + لوبیا سبز + کرفس + جعفری هم آخر سر + 3 تا دونه گوجه سبز برا ترش مزه کردن سوپ ) اینقدر خوشمزه شده بود که شوشو گفت برا خودمون هم درست کن

علی هم خیلی دوست داشت و کلی خورد

نگید وااااااااااااااااااااااای چه خبره اینا همه چیز ... از هر کودومش یه ریزه ریخته بودم

خواب بعدم شیر
میان وعده هم برا اولین بار کوکو عدس درست کردم که خیلی دوست داشت و با ماست کلی خورد ( به نظرتون میشه همینو با عدس هم درست کنیم؟ )

شامم هم هنوز چیزی ندادم

راستی میخوام از امشب یا فردا شب بهش شب شیر موز + عسل بدم
آخه علی بنا به عادت همیشگیش شب ساعت 12 شیر میخورد دوباره 4.30 یا 5 هم یه سری دیگه بیدار میشه برا شیر که میگید شیر شب ندیم
میخوام اینو امتحان کنم ببینم دوباره بیدار میشه یا نه
راستی بچه هاتون کلا در طول شبانه روز چند بار شیر میخورن؟
دکی به من گفت شیر فقط 3 یا 4 بار بیشتر ندم که منم رعایت کردم
❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
ببخشید اینقدر حرف زدم شما اسفناجم میدید؟

کوکوی اسفناج هم خیلی هوشمزه میشه من قبلا درست کردم
یه چیزه دیگه

من صبح بهش شربت کلسیم میدم - قبل نهار قطره آهن - عصر زینک سولفات - شب هم مولتی ویتامین

کلسیم و زینک رو با هم بدم اشکال نداره؟

شما هم بگید این قطره هاشونو کیا میدید
آفرین نارگلی عزیز...چه سوپ خوشمزه ای....منم سوپ هام همه چی توش داره.....هر چی دم دستم باشه میریزم توش.

راستی کوکوی عدس رو چه طوری دادی به علی خورد؟....سفت نبود؟...نیکا اصلا جویدن بلد نیست :(....گریههههههه

من خیلی ناراحتممممممممم ....با غذا خوردن نیکا مشکل پیدا کردم...جون نمیتونه غذای سفت رو بخوره و اصلا اصلا جویدن بلد نیست

فقط قورت میده....من جیکار کنم آخه؟....هر چی تو دهنش میزارم سریع قورت میده اگه هم یکمی سفت باشه میندازه بیرون....خیلی اذیت میکنه...مثلا نون میدم دستش یکم میزاره تو دهنش بعد میندازه بیرون

منم گفتم بیخیال همه چیز بشم همون سوپ و آش رو درست کنم هم خودم راحتم هم نیکا خیلی میخوره هم اینکه همه جیز توش میریزم ....

جیکار کنم...تو رو خدا بگید نی نی های شما چطوری میحوند و غذای سفت میخورند؟.....

نیکا فقط دو تا دندون پایین داره دو تا کوجیک بالا....الان دیگه سیزده ماهه شده :((

راستی بیسکویت و سیب و بعضی جیزا رو خودش کوجولو میکنه با دندوناش میخوره ولی غذا رو نه !!

راستی یه چیز دیگه اینکه نیکا عاشق سفیده تخم مرغه و زرده رو دوست نداره ...البته تخم مرغ پخته رو میگم

منم سفیده رو میزارم جلوش خودش تند تند میخوره زرده رو با موز و پنیر میکس میکنم میدم بخوره

من در مورد قطره ها وسواس فکری پیدا کردم...یه روز دو میلی قطره ویتان میدم روز بعد قطره آهن ایرانی با مولتی ویتامین خارجی.

چیکار کنم همش دو دل هستم که کدومشون جذب بهتری داره

من قطره هاش رو در فاصله صبحانه تا نهار میدم

نارگلی مولتی ویتامین اشتهای بجه ها رو باز میکنه به خاطر همین نباید شب بدی...اونوقت تو خواب همش گرسنه اشون میشه...بهتره صبح ها بدی
آها پس جای آهن و مولتی رو با هم عوض میکنم .....ممنون مریناز و هاله جون
مریناز علی فقط 2 تا دندون پایین داره و منم سوپشو میکس میکنم و میدم
به نظرم بهتره چون همه موادشو میخوره دیگه
منم میگم چه کازیه چرا زجرش بدم وقتی 2 تا دندون بیشتر نداره ... ولی جویدن رو بلده
مثلا خیار و سیب و این چیزا رو میجوه و میخوره ولی خوب نون رو تو دهنشون که نمیتونن بجون
علی با همون 2 تا دندونش تکه های کوچولو از نون میکنه و میخوره
مریناز ببخشید من اشتباه نوشتم کوکوی لپه
من عدس و لپه رو قاطی کرده بودم
من نصف پیمونه لپه رو یا یکم نمک پختم بعد با گوشت کوب برقی لهش کردم
با یه دونه تخم مرغ قاطیش کردم و کوچولو کوچولو ریختم تو روغن سرخ کردم خیلی ترد و خوشمزه شده بود
نرمم بود مریناز حتی اگه نجوه هم مشکلی نداره چون خودش له له هست
......
دستو شو زاهده صفحه قبل گذاشته بود ولی مقدارشو نگفته بود
به خاطر همین من توی یه ظرف دیگه تخم مرع رو شکستم و لپه رو کم کم اضافه کردم
بنا به گفته تو هم یکم هم پودر سیر ریختم که خیلی خوش مزه شده بود
بهار دکتر شایلی هم گفت 3-4 بار در روز
اما شایلی صبح تا شب 6-7 باری شیر میخوره :(
دکتر گفت واسه همینه کمتر غذا میخوره

بهار خیلی به علی قطره میدی
اگر هم میخوای زینک و کلسیم را با هم بدی یک روز در میون بده
این دارو ها روی کلیه بچه خیلی اثر دارن
با کلسیم خیلی آب بده