2777
2789
عنوان

با این سن و سال عروسک خریدم😂+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5977 بازدید | 141 پست

سگ دیدم بچع شه عروسک نه

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
اوه منم ۳۳ سالمه ی اتاق پر عروسک دارم

چی://

من عروسک اصن دوس ندارم بچه بودم بازی میکردم.

اخلاقتم بچگونس؟؟؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووووه من2تا بچه دارم به عروسکام دست بزنن جیغ میکشم میگم اون ماله منه دست نزنید خراب میشه🤣🤣🤣🤣

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
عکس عروسکه لو میرفت😱

😂 نه از رو عروسک شناسایی میشد 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
چی:// من عروسک اصن دوس ندارم بچه بودم بازی میکردم. اخلاقتم بچگونس؟؟؟

البته اینا رو قبل ۲۴ سالگی گرفتم ولی همشون رو دارم واسه دختر ایندم گذاشتم😂

اخلاقم متوسطه ، کلا شوخم تو جمع دوستان ، غریبه ها خیلی جدی

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️