2777
2789
عنوان

با این سن و سال عروسک خریدم😂+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5977 بازدید | 141 پست

سگ دیدم بچع شه عروسک نه

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
اوه منم ۳۳ سالمه ی اتاق پر عروسک دارم

چی://

من عروسک اصن دوس ندارم بچه بودم بازی میکردم.

اخلاقتم بچگونس؟؟؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووووه من2تا بچه دارم به عروسکام دست بزنن جیغ میکشم میگم اون ماله منه دست نزنید خراب میشه🤣🤣🤣🤣

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
عکس عروسکه لو میرفت😱

😂 نه از رو عروسک شناسایی میشد 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
چی:// من عروسک اصن دوس ندارم بچه بودم بازی میکردم. اخلاقتم بچگونس؟؟؟

البته اینا رو قبل ۲۴ سالگی گرفتم ولی همشون رو دارم واسه دختر ایندم گذاشتم😂

اخلاقم متوسطه ، کلا شوخم تو جمع دوستان ، غریبه ها خیلی جدی

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️