2777
2789

اول بگید خوب خوردن ینی چقدر میخورید؟(البته ببخشیدا.محض کنجکاوی میپرسم)

دوم بگید چ ورزشی و چقدر میکنید

مرسی 😁😁🌺

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊

عی خدا من ۲۰ کیلو ا۲افه دارم

چه کنم آخه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبحونه یه نون بربری کامل میخورم.باشگاه ک میرم دوتا سیب زمینی میخورم  میام خونه دوباره ناهار میخورم .عصرونه میخورم شام میخورم ولی ۴۰کیلوام

خواهشا اگه امضامو خوندی دعا کن ک بمیرم از زندگی خستم خیلــــــــــی خسته
غذاهای مفید و سالم میخورم  (بجز گاهی سرخ کردنی )  روزانه حدودا شش وعده میخورم وزنمم نرما ...

مقدار غذا هاتون هم خوبه؟ینی زیاد می‌خورید.؟

چ‌ورزشی؟

منم خیلی دوست دارم با ورزش لاغر کنم یعنی خوردنم مثل الان باشه و فقط ورزش کنم یه ۵ کیلویی لاغر شم

آره دقیقا

میشه؟؟؟

نمیدونم اگه بشه که عالی میشه کسی راه حلی داره؟

بنظرم پیاده روی و ورزش رو شروع کنیم

با همون خورد و خوراک

فقط با ورزش👍

میای مچ شیم؟

بنظرم پیاده روی و ورزش رو شروع کنیم با همون خورد و خوراک فقط با ورزش👍 میای مچ شیم؟

من حاظرم عزیزم فقط توی کرونا برای پیاده روی نمیتونم برم بیرون چون دخترم دوسالشه و ماسک نمیزنه نمیبرمش بیرون

حالا چیکار کنم؟

رقصیدن بنظرت چطوره؟

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....
من حاظرم عزیزم فقط توی کرونا برای پیاده روی نمیتونم برم بیرون چون دخترم دوسالشه و ماسک نمیزنه نمیبرم ...

رقص هم عالیه

😊👍👍