2777
2789
عنوان

عکس سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 10961 بازدید | 237 پست
این سایز تا ده سال مناسبه320 کوچک تر باشه قیمتشم کمتر میشه

این‌چادرا چند نمونه کار خودتونو‌میذارید

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  اون آبیه مال خودمه  اگه عجله ندارید این هفته ۳ تا تحویلی دارم اونارو بیاید تلگرام ب ...

مرسی گلم قیمنشم‌ میگید

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

خیلیییییییی جالب و زیبا بودن.ماشاالله به خانم هنرمند.من اینارو تو هیچ سیسمونی فروشی ای ندیده بودم.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

موفق باشي عزيزم

من هنوز براي تخت دخترم روتختي نگرفتم

تختش نوزاد نوجوان هست

و نميدونم چه بالشي مناسبه براش

سرويس خواب چند در مياد كلا؟

و گفتين هزينه رو يكجا نميگيرين

چجوري پرداخت ميشه؟

اينم عكس تخت و تشكش

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!

اينو براش خريدم كه الان حس ميكنم كاربرد نداره

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
موفق باشي عزيزم من هنوز براي تخت دخترم روتختي نگرفتم تختش نوزاد نوجوان هست و نميدونم چه بالش ...

خیلی ممنون خانومی🤩

عزیزم شما نیاز به کاور خوشخواب داری ،

با رو تختی

برای کناره هاشم گارد استفاده میشه بعضیا دوست دارن دور تا دور تختو پر کنن 

سایز دقیق تختو شما بگیر ببین چنتا گارد لازمه 

اینا گاردا هر کدوم حدوا25 سانت عرضشونه

پرداختشم اینجوریه که شما نصف پولو واریز میکنید به عنوان بیانه که من کارتونو انجام بدم بعد وقتی آماده شد عکسشو ارسال میکنم شما مابقی رو واریز میکنید بعد کارتون ارسال میشه

خیلی ممنون خانومی🤩 عزیزم شما نیاز به کاور خوشخواب داری ، با رو تختی برای کناره هاشم گارد استفاده ...

ممنون عزيزم

تختش ان شاالله هفته ديگه ميرسه 

تلگرام پيام ميدم 

كاور خوشخواب و روتختي چند در مياد؟

و اينكه اول گفتن احتمالا پسره من همه چيزشو سفيد و طوسي و زرد برداشتم

شما چه رنگي براي روتختي پيشنهاد ميدين؟

ممنون عزيزم تختش ان شاالله هفته ديگه ميرسه  تلگرام پيام ميدم  كاور خوشخواب و روتختي چند ...

طوسی واقعا رنگ قشنگیه

اگه نمیخواید زیاد هزینه کنید خوشبختانه زرد هم برای دختر استفاده میشه هم پسر

طوسی یاسی 

طوسی صورتی 

طوسی بنفش

طوسی سفید