2777
2789
عنوان

عکس سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 10963 بازدید | 237 پست
راستی تخت نی نی تون خیلی خوشگله😍😍 مبارکتون باشه عزیزم

مرسي عزيزدلم ممنونم😘😘

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
این عکسم لیمویی طوسیه ولی خب اسپرته هم مناسبه دختره هم پسر

فرش و پرده و لوستر و كلا همه چي رو طوسي زرد گرفتم😢

دلم ميخواست وسايلش كاملا دخترونه باشه ولي خب اسپورت شد 

عزيزم تختم رسيد پيام ميدم تلگرام

نورين ني ني سايت يادتون بمونه😅

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فرش و پرده و لوستر و كلا همه چي رو طوسي زرد گرفتم😢 دلم ميخواست وسايلش كاملا دخترونه باشه ولي خب اس ...

اتفاقا رنگ خاصیه اگه درست استفاده بشه😍

الان اکثرا صورتی میکنن

باشه عزیزم در خدمتم💕💕💕

اتفاقا رنگ خاصیه اگه درست استفاده بشه😍 الان اکثرا صورتی میکنن باشه عزیزم در خدمتم💕💕💕

ممنون گلم😘😘

نی نی ندارم یه شات از پیجت میگیرم انشالله هروقت باردار شدم سفازش میدم😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

عزيزم

کاور خوشخواب  ،

با رو تختی و روبالشي

و گارد چند در مياد؟

(هنوز اندازه تخت و تشك رو ندارم عزيزم يه قيمت حدودي ميخوام)

عزيزم کاور خوشخواب  ، با رو تختی و روبالشي و گارد چند در مياد؟ (هنوز اندازه تخت و تشك رو ند ...

سلام عزیزم 

مثلا برای سایز عرض ۷۰ در ۱۰۰  

کاور و رو تختی و رو بالشی 180

گاردا هم بستگی به مدلتون داره از 25 شروع میشه  تا 35