2777
2789
عنوان

دلم واسه زنی که تو این مدت محمد طاها رو نگه داشته بود میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3737 بازدید | 70 پست
حتما هر شب پیشش میخوابیده حتما تو این مدت کلی چیز میز واسش خریده بودن
ای خدای بزرگ هر کسی رو که واقعا حسرت بچه داره بهش این نعمت رو عطا کن
بعضیا هم بچه دار نمیشن ولی خوب زیاد هم ناراحت نیستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

* نازیلا *
+2
1392/5/28 12:44 ق.ظ

ایشالا خدا پاداش کار بزرگی که کرده رو بهش بده و یه نی نی ناز به خودش بده یا یه بچه ای بیاد تو زندگیش که واقعا نیاز به سر پناه و خانواده داشته باشه نه جگر گوشه ی کس دیگه
خاک بر سر اون دزدها آخه واسه 5 میلیون آدم دنیا و آخرتش رو بر باد میده واسه 5 میلیون انسانیت رو همه چی رو زیر پا گداشتن خاک بر سرشون با همون پرایدشون 2 ماه خوب کار میکردن در میاوردن
هارولین جان تو مادری نشدی نمیدونی چقد سخته من از روزی که فهمیدم وقتی به پسر7ماهم که از قضا اسمش محمدطاهاست شیر میدادم نمیدونی چه حالی بودم چقد گریم میگرفت ک فقط یه لحظه جای مامانش باشم می میردم هزار باررررررررررررررررررررررررررررر
ایشالا مادر بشی ببینی چقد جگرگوشه ت عزیزههههههههه
خدا لعنت کنه اون زن رو می خوام صد سال سیاه بچه دار نشه کثافت بی لیاقت ییعنی اصلا نخواسته یه کم تحقیق کنه این بچه از کجا اومده مگه به این سادگیه یکی یه بچه بیاره بفروشه بگه ننه باباش مردن ! نباید یه کم شک می کرد کی اینجوری بچه دار شده آخه مگه کشکه
حتما خودشم می دونسته بچه دزدیه نخواسته به روش بیاره من خودم یه پسر دارم خدا میدونه وقتی دیدم تو تلوزیون بچه بغل مادرش برگشته چقدر از خوشحالی اشک ریختمو پسرمو بوسیدم ببین اون مادر چی کشیده تو این 2 ماه فقط یک مادر میتونه درکش کنه
برای دومین بار که مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی می بری💜 خدایا شکرت💜