2777
2789
عنوان

بچه ها بفرمایید نذری

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیماریم خوب شه خسته شدم 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
واسه ی درست شدن کار همسرم صلوات میفرستید؟ ممنون میشم دوستان❤

سلام پرنسس خانم.خانواده همسرم اذیتم می کنن مادرشوهرم ودختراش.بهم کمک که میدن بعدش هی میکوبن تو سرم.من مادرم فوت شدن وقتی نه ماهه باردار بودم.اینا نذاشتن برای زایمان برم خونه پدرم.برای اینکه مردم بگن اینا خوب هستن.من واقعا اذیت میشدم اما برای زایمان نمیذاشتن همسرم منو ببره بیمارستان تا درد بکشم.خیلی بدن اما حفظ ظاهرشون عالیه.روز اول زایمانم برای خانوادم غذا پختن بعدش کلی سرم داد زدن که ما برای تو اینکارو کردیم.من بیمار شدم.قلبم واعصابم.دارو بهم تجویز شد.سر زایمانت برام دعا کن.که مکر وشرشون به خودشون برگرده.کمکم نکنن ولی بدم رو به همسرم نگن.محبت همسرم به من وبچه م کم نشه.دعا کن این همه بدی میبینم بد نشم.بنده ی خوبی باشم واز آزمایشات الهی سربلند بیرون بیام.زبان بدگویانم بسته بشه.خواهرم زندگیش از هم نپاشه وبچه ش شفا پیدا کنه.برادرام شفا پیدا کنن.روح مادرم شاد باشه.

خدا سایه ی همسرمو بالاسرمون حفظ کنه.

سلام پرنسس خانم.خانواده همسرم اذیتم می کنن مادرشوهرم ودختراش.بهم کمک که میدن بعدش هی میکوبن تو سرم.م ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم

چشم حتما یادم میمونه امیدوارم تمام مشکلاتت حل شه و به آرامش برسی عزیزم❤

❤خدا جونم بابت همه چیز ممنون❤