2777
2789

پیرو تاپیک قبلم که گفتم همکلاسیم پیام تبریک داده

جوابشو همون که نوشتم بدون شب بخیر دادم و بنظرم رسمی بود جوابم

نوتیف رو خونده بودم فقط قبلش

باز کردم دیدم آخر پیام قلب قرمز گذاشته😐 برای اولین بار

این پسره بچه مثبت و خوب و درسخون کلاسمونه. الان بیشتر از ۱ ماهه هی به بهانه جزوه، روز دانشجو، یا حرف استاد که مثلا اون روز غایب بوده یا اعلام تعطیلی پیام میده

منم رسمی جواب دادم چون ۳ ترمه سلام و علیک داریم و هیچ چیز بدی جز ادب ندیدم ازش

الان اصلا هنگم

خودم رو یکی دیگه از همکلاسی هام کراشم ( اون نمیدونه دوستش دارم و ارتباطمم با اونم رسمیه ولی خب راحت ترم باهاش). اون بهم تبریک نگفت با اینکه ارتباطم با اون بیشتر بوده

اصلا ذهنم بهم ریخته

خیلی ام سعی میکنم کاری نکنم به این بنده خدا حسی رو منتقل کنم که فکر کنه منم کششی بهش دارم. نمیشه هم جواب ندم. نیاید بگید جواب نده و فلان

الان من سخت گرفتم یا واقعا منظوری نداره؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
به کراشت اعتراف کن و خودتو از این بلاتکلیفی خارج کن

اگر نیاد جلو ترم آخر میگم

الان زوده

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم فکر کردنب۶ کراشو رها کن هم اینو

ممنون ازت😂😂

تاپیک رو به انحراف نکشید تروخدا

من یه چی دیگه گفتم

در حال حاضرم با جفتشون کار ندارم

چرا ناراحت میشی... من بر اساس تجربه می گم

ناراحت نشدم

بخدا تو چارچوبه

خودم برام مهمه

از این جهت می گم که ما دخترا چون عاطفی هستیم بهتره برای خودمون حد و حریم بذاریم. مثلا وقتی اون آقا ی ...

متوجه هستم عزیزم❤️

نمیشه صرفا از روی قلب یا پیام دادن گفت علاقه داره بهت

خب شکر

عذاب وجدان داشتم

به نظرم تاوقتی یه پسرخودش بهت ابرازعلاقه نکرره،فکرنکن دوست دارهکلا

اون که اره

من میخواستم خیالم از بابت خودم راحت باشه