2777
2789
عنوان

کیا با یه لوله باردار شدن?

| مشاهده متن کامل بحث + 12666 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اخیرا باردار شدم همین ماه پیش ولی پنج هفته ای سقط شد الانم که یه ماهی میگذره ولی حالت تهوع و این ...

غصه نخور عزيزم كنم بعد ٣ سال باردار شدم خارج رحمي بود لوله امو از دست دادم دارم داغون ميشم😞

سلام من این ماه با یه لوله باردار شدم سه ماه اقدام کردم چون پسر هم میخواستم تو این سه ماه فقط شش روز ...

عزیزززممم انشاالله نی نی ات سالم بیاد بغلت

برام دعا کن.دوماه پیش دوقلوهام رو به اضافه لوله راستم از دست دادم.دعا کن خدا یه بچه سالم وصالح به من وهمسرم بده .خیلی دلم‌گرفته

عزیزززممم انشاالله نی نی ات سالم بیاد بغلت برام دعا کن.دوماه پیش دوقلوهام رو به اضافه لوله راستم از ...

الان بارداری ان شالله؟من پسر به دنیا اومد و خداروشکر صحیح و سالمه الان دو ماهشه ان شالله که باردار باشی اگه هم نه غصه نخور حتما باردار میشی

آيا بارداري با يك لوله امكان پذيره؟؟؟🔺👈 اگر لوله سالم باشد و دچار عفونت یا تنگی نباشد قطعاً می‌توا ...

سلام ببخشید مورد دوم که لوله یک سمت و تخمدان سمت دیگر بارداری اتفاق می افتد.شما مطمئن هستید؟