2777
2789
عنوان

کیا با یه لوله باردار شدن?

| مشاهده متن کامل بحث + 12773 بازدید | 50 پست
ما هم گرمی زیاد خوردیم حتی ببخشبدا شبی که اقدام کردم تخمکگذاریم بود همون شب فکر میکنم لقاح تشکیل شد ...

واقعا? سونو رفتید گفته دختره? وای مبارکتون باشه منم دلم خیلییییی یه دختر میخاد برا منم دعا کنم خانومی اگه بارداری دعات زود قبول میشه درسته منو نمیشناسی ولی درحقم دعا کن خیلی دلم گرفته  

واقعا? سونو رفتید گفته دختره? وای مبارکتون باشه منم دلم خیلییییی یه دختر میخاد برا منم دعا کنم خانوم ...

ایشالا خدادحاجت دل همه رو بده برای شمارو هم همینطور عزیزم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باردار شدی عزیزم؟منم یکی از لوله هام بسته😔

سلام عزیزم نه منم باردار نشدم هنوز سه ساله درتلاشم. شما چیکارا میکنید دارویی چیزی مصرف میکنید یا همین معمولی اقدام میکنید؟

سلام عزیزم نه منم باردار نشدم هنوز سه ساله درتلاشم. شما چیکارا میکنید دارویی چیزی مصرف میکنید یا همی ...

اخی عزیزمم😞 من تازه فهمیدم یه لولم بسته امروز دکتر بودم گفت برو با لوله ای که بازه اقدام کن بهم لتروزول و hgc داد.شما دارو میخوری؟

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

اخی عزیزمم😞 من تازه فهمیدم یه لولم بسته امروز دکتر بودم گفت برو با لوله ای که بازه اقدام کن بهم لتر ...

فعلا بخاطر کرونا دیگه دکتر نمیرم ولی قبلا دارو میخوردم و باردار نمیشدم

فعلا بخاطر کرونا دیگه دکتر نمیرم ولی قبلا دارو میخوردم و باردار نمیشدم

ان شاالله بزووودی بدون دارو بشی عزیزم❤❤

انشالا شمام همچنین اصلا حال و حوصله دارو دکترو ندارم 

وای منم اصلاااا,این ماه دارو و امپول دارم ولی حوصله ندارم بخدا

سلام من این ماه با یه لوله باردار شدم سه ماه اقدام کردم چون پسر هم میخواستم تو این سه ماه فقط شش روز اقدام داشتم که خدارو شکر شد.برام دعا کنید همونی که میخوام باشه.من هم برای شما دعا میکنم که خدا خیلی زود بهتون بچه بده.من یه دختر هشت ساله دارم که خودمو باباش عاشقشیم

خرنوب رو از عطاری ها تهیه کنید دم کنید بدین به شوهراتون خودتونم و شوهرتونم ویتامین ای بخورین .کاسنی هم برای شوهراتون خوبه .به نظرم وقتی زن هر ماه تخمک آزاد کنه ولی بعد چند ماه نشه تحرک اسپرم مرد ضعیفه.ان شالله حتما باردار میشین

سلام من این ماه با یه لوله باردار شدم سه ماه اقدام کردم چون پسر هم میخواستم تو این سه ماه فقط شش روز ...

خدا خفظش کنه براتون عزیزم انشالا بارداری خوب و عالی درپیش داشته باشین💗

ممنونشما باردار شدین؟

منم اخیرا باردار شدم همین ماه پیش ولی پنج هفته ای سقط شد الانم که یه ماهی میگذره ولی حالت تهوع و اینا دارم معده رودم قاطی کرده اعصابمم بهم ریخته خودبخود ...هورمونام کلا بهم ریخته

منم اخیرا باردار شدم همین ماه پیش ولی پنج هفته ای سقط شد الانم که یه ماهی میگذره ولی حالت تهوع و این ...

ان شالله که باردار باشین.من هم سابقه سقط ١٣ هفته دارم سخته.ولی خوب خدارو شکر نشون میده که مشکلی برای بارداری ندارین و انشالله به همین زودی ها باردار میشین.شاید این علایمی هم که دارین واسه بارداری باشه