2777
2789
عنوان

لطفا دعاکنین به عشقم برسم🥺♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 32 پست
من فداتشم عزیزم چشم دورکعت نماز میخونم که ایشالا بهت زنگ بزنه گلیم💕

ااااالللللهی آمیییییین

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر عزیز برات 7 تا توحید و 7 صلوات فرستادم از ته قلبم آرزو می کنم به عشقت برسی آمین یارب العالمین

منم دعا کن منتظر زنگشم همه چی درست بشه منم به عشقم برسم

خدایا هزاران بار شکرت سپاسگزارم
براتون صلوات فرستادم شماهم دعا کنید شخصی که منتظرشم زودتر همین امروز بهم زنگ بزنه و همه چی درست شه ...

عزیزم منم حال تورو دارم برای شما هم 7 تا توحید و 7 صلوات و 7 کوثر می خونم ان شاالله بهت زنگ می زنه از ته قلبم برات آرزو می کنم بهش برسی آمین یا رب العالمین

خدایا هزاران بار شکرت سپاسگزارم
عزیزم منم حال تورو دارم برای شما هم 7 تا توحید و 7 صلوات و 7 کوثر می خونم ان شاالله بهت زنگ می زنه ا ...

ممنون مهربون 

براتون ۷ تا آیت الکرسی میخونم

خدا از دلت بشنوه

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
عزیزم برای شما هم 7 تا کوثر و 7 صلوات فرستادم از ته قلبم آرزو می کنم حاجت روا بشی عزیزم آمین

مرسی عزیزم ایشالا خوشبختی رو تو تک تک لحظات زندگیت حس کنی

چه شب هاي غم انگيزيه شب هاي بدون بودنت دلبر🌙🖤
مرسی عزیزم ایشالا خوشبختی رو تو تک تک لحظات زندگیت حس کنی

الهی آمین خدا از دلت بشنوه

عزیزم برای شما هم 7 صلوات و 7 کوثر می خونم ان شاالله به عشقت برسی آمین

مرسی مهربون انشالله شماام ب تموم آرزوهات برسی 

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.
استارتر عزیز برات 7 تا توحید و 7 صلوات فرستادم از ته قلبم آرزو می کنم به عشقت برسی آمین یارب العالمی ...

ایشالا امین ممنونتم برات دعا میکنم خدایا خودت کمکمون کن