2777
2789
عنوان

لطفا دعاکنین به عشقم برسم🥺♥️

337 بازدید | 32 پست

خیلی دوسم. داره منم دوسش دارم خیلی زیاد عاشق شدن گناه نیست اما تنها سخت ترین قسمتش رسیدن به اونه لطفا دعاکنین برام 😭😭به عشقم برسم همگی لطفا یه صلوات بدین بهش برسم🥰💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براتون صلوات فرستادم

شماهم دعا کنید شخصی که منتظرشم زودتر همین امروز بهم زنگ بزنه و همه چی درست شه

الهی آمین

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
برات دعا میکنم اگه به صلاحته به عشقت برسی اما اگه به صلاحت نیست انشالله از قلب و عقلت بره بیرون من ...

ممنونم عزیزم ایشالا هرچی صلاحه امیدوارم هرچی از خدا بخای بهت بده💓💓

براتون صلوات فرستادم شماهم دعا کنید شخصی که منتظرشم زودتر همین امروز بهم زنگ بزنه و همه چی درست شه ...

ممنونم گلم الهی آمین ایشالا بهت زنگ بزنه ازخدا میخوام هرچی زودتر بهت زنگ بزنه همین ساعت♥️♥️

ببین هیچوقت چیزیو به زور نخواه....منم عاشق شده بودم خودمو به هر دری زدم،هر نذری بگی کردم،اما نشد که نشد.

بعدش فهمیدم اصلا به صلاحم نبود و ادم خیلی بهتری در انتظارم بوده که خدا اونو بهم هدیه داد😍😍

ممنونم گلم الهی آمین ایشالا بهت زنگ بزنه ازخدا میخوام هرچی زودتر بهت زنگ بزنه همین ساعت♥️♥️

وای خدا از دلت بشنوه

اگر تو همین ساعت بهم زنگ بزنه به نیت رسیدن تو و عشقت ۷ نفر گرسنه رو غذا میدم

یه دو رکعت نماز بخون واسه من و خودت دعا کن از ته دلت

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
ببین هیچوقت چیزیو به زور نخواه....منم عاشق شده بودم خودمو به هر دری زدم،هر نذری بگی کردم،اما نشد که ...

خداروشکر که آدم بهتری اومد زندگیت ولی خوب نمیدونم بخدا خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره داغون میشه🥺🥺

وای خدا از دلت بشنوه اگر تو همین ساعت بهم زنگ بزنه به نیت رسیدن تو و عشقت ۷ نفر گرسنه رو غذا میدم ...

من فداتشم عزیزم چشم دورکعت نماز میخونم که ایشالا بهت زنگ بزنه گلیم💕

خداروشکر که آدم بهتری اومد زندگیت ولی خوب نمیدونم بخدا خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره داغون میشه ...

مرسی عزیزم...میدونم عاشقی سخته،ترس از دست دادنش سخت تر

ولی موقع دعا همیشه بگو اگه به صلاحمه اگه خیره...امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد😊