قابل توجه کاربران عزیز از این به بعد این قوانین باید در سایت رعایت بشه در غیر این صورت بدون هیچ اخطاری قطع دسترسی می شید 1.توهین به همدیگه ممنوع در هر موردی که می خواد باشه 2.کوچکترین لفظ زشت و دور از اخلاق به کاربران دیگر قابل قبول نیست 3.اجازه ندارین به اعتقادات و طرز فکر هم توهین و بی احترامی کنین
به عنوان نی نی یار اخطار لازم دادم
همتونو دوست دارمو برام قابل احترام هستین ولی اگر قرار باشه تووی این سایت که محتوا و مطالب ارزشمندی با تلاش فراوان مدیریت سایت و خانم تهرانی قرار می گیره،بی احترامی صورت بگیره این اجازه رو به هیچ عنوان نمیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی نی نی یار عزیز ولی اینو هم توجه داشته باشید ک اکثر کسایی ک قطع دسترسی میشن باز با ی کاربری دیگه میان و متاسفانه این مشکل اصلیه ک باید رفع بشه! ولی انگار رفع نشدنیه... امیدوارم این مسئله مهم هم حل بشه، ممنونم
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی
جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
این چنین سرخ و لوند
برخار بوتهء خون
شکفتن
وینچنین گردن فراز
برتازیانه زارِ تحقیر
گذشتن
وراه را تاغایتِ نفرت
بریدن.-
آه ،ازکه سخن می گویم؟
ما
بی چرا زندگانیم
آنان به چرا مرگِ خود آگاه هان اند.
الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
بابت طرحتون ممنون میدونم اینجا جاش نیست ولی من با اعضایی که میان وپست های ناجورمیذارن تندرو بی ادب وامثال این چیزا مشکل دارم هیچ
با مهمان ها هم مشکل دارم نمیدونم چرا کسی که تو سایت نیست میتونه از تمام امکانات سایت استفاده کنه حتی میتونه عکس سیو کنه که این خودش خیلی بده اینکه نمیتونه پست بذاره که چیز خاصی نیست باید حداقل نتونه تمام پست ها رو بخونه یا به کلوپ ها بیاد واینجور چیزا که الان حافظه ام یاری نمیکنه
نی نی یار عزیز نمیدونم مطرح کردن این موضوع اینجا درسته یا نه ولی چون دیدم تاپیک خودتونه ترجیح دادم همینجا مطرحش کنم و تاپیکی نزنم... واما مسئله: میشه لطف کنید ی تذکریم واسه زدن تاپیکهای مذهبی و اعتقادی بدید؟؟! فضا فضای مجازیه و متاسفانه بعضی از کاربرا رعایت نمیکنن، اکثر این تاپیکای اعتقادی مذهبی و یا ب جرات میتونم بگم همشون نتیجه ای ندارن جز اینکه بحث و مجادله بین کاربرا ایجاد کنن، متاسفانه بعضیاشونم دیدم ک صاحب تاپیک از روی نیت و هدف خاصی این جور تاپیکارو میزنه،
امیدوارم ک رسیدگی کنید مثل هردفعه، ممنونم
جلوشونو گرفتن فایده چندانی نداره کلا باید از روی یو ار ال اون طرفو بشناسید و کلااااااا نذارید دیگه بیان... ممنونم
بعضی از کاربرا هم چند تا کاربری دارن،موردی نداره؟؟؟!