2777
2789
عنوان

*توجه* اخطار به کاربران تندرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5544 بازدید | 148 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی یار جون مرسی واقعا خیلی خوب گفتی اصلا هم بد حرف نزدی که هلنا خانوم میگه بد حرف زدی خیلی هم مودبانه بود اتفاقا بعضی ها واقعا تو سایت انگار با بعضی ها لج دارن .تا یه بدبخت تاپیک میزنه همه حمله میکنن رو سر تفلک که چرا تاپیک زدی و مشکوکیو و بعدم میرن یه تاپیک میزنن که فلانی دروغگو هست و از این کارها ...من خودم یه بار یه تاپیک زدم چند نفر با لحن بد اومدن نظر گذاشتن یعنی چی آخه!!!من نمیگم محدودیت ایجاد کنید آزادی این سایت خوبه اما بی ادب بازی ها و گستاخی بعضی ها نهههههه"
تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
هلن جون

اگر یه عده مثل بچه مدرسه ای رفتار نکنند و یادشون نره که بزرگ شدن و باید به حقوق دیگران احترام بذارند همچین رفتاری هم باهاشون نمیشه.

ما خودمون مسئول رفتاری هستیم که باهامون میشه. روی سخن با افرادیه که احترام به حقوق بقیه نمیذارند تو برای چی ناراحت میشی؟ اونی که رعایت نمیکنه باید ناراحت بشه و به رفتار خودش فکر کنه و اصلاحش کنه.
2810