2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335363 بازدید | 2767 پست
سلام خانم جان علائم اولیه چیه ؟ دختر من ۲ساله اس میریم بیرون دست مارو ول می کنه میره این وز و اونور ...

الان زوده برا تشخیص 

بیش فعالی خیلی الان تو این سن معلوم نمی کنه بزار ببین ۴ سالش شد چه رفتارایی داره 

اگر با بچه ها دعوا میگیره و نمی یازه تو بازی یا اسباب بازی هاش داغونن و‌جیغ و داد شدید می کنه اینا علائمن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
الان زوده برا تشخیص بیش فعالی خیلی الان تو این سن معلوم نمی کنه بزار ببین ۴ سالش شد چه رفتارایی داره ...

نه خیلی بچه هارو دوست داره فقط ۲تا چیز نگرانم کرده اینکه راحت باغریبه ها بخصوص خانم ها اخت میشه و دومی اینکه توماشین مداوم ول می خوره و با تو مطب دکتر اصلا بند نمیشه مدام همهوحا سرک می کشه به وسایل اتاق دست می زد رو صندلی انتظار نمی شینه میره طرف آدما و بچه ها  دکترش هیچی نگفت  منشی بیرون بودیم گفت چقد بیش فعاله....از اون روز این حرف شده خوره زندگیم...با چن تا دکتر انلاین حرف زدم هر کدووم یه تشخیص یکی گفت نرماله یکی گفت بیش فعال....موندم حیرون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان زوده برا تشخیص بیش فعالی خیلی الان تو این سن معلوم نمی کنه بزار ببین ۴ سالش شد چه رفتارایی داره ...

اینم بگم تو خونه عادیه... و اینکه به خاطر مشکل ریه و قلب خیلی بیرون نرفته نمی دونم شاید میریم بیرون هیجانی میشه  چون خیلی نرفته تو اجتماع .... پسر شما این علائم و داشت تو ۲سالگی ؟ 

سلام استارتر عزیز ممنون بابت تاپیک خوب و کاملتون،دختر من ۲سال و ۴ماهشه،از ۵ماهگی شبا بد میخوابه یعنی هر نیم ساعت ۱ساعت یه بار بیدار میشه،از همون نوزادی تحرکش زیاد بود،تایمی که نوزادا دست و پارو آروم تکون میدن دختر من مثل فیلمی بود که زده باشی رو دور تند..

و همیشه عاشق هیجان و تحرک و بپر بپر بوده،بازیای نشستنی واسش جذابیتی نداره،اگه نخواد به هیچ عنوان نمیشینه،البته که از صبح تا شب شاید سرجمع ۳ساعت بشینه،همش یا ایستاده یا راه میره یا بپر بپر میکنه یا میرقصه.

هوشش خیلی خوبه،هر بازی ای رو اگه جذبش کنه بار اول یاد میگیره،شعر حفظ میکنه،اعداد رو میشماره تا ۲۰,حروف انگلیسی رو تا حدودی بلده،دوچرخه سواری بلده و علاقمنده به شدت،حرف زدنش هم خوبه،جوری که دیگه الان جمله میگه و وقتی حرف بزنه اطرافیان هم متوجه میشن حرفاش رو..

ولی بخاطر بیخوابیهاش خیلی دکتر بردمش و دیگه ارجاعم دادن به متخصص مغز و اعصاب و‌با کمتر از ۵دیقه وقت، واسش تجویز کلونیدین کردن و برچسب بیش فعالی بهش نزدن ولی گفتن جز بچه های سخت هست،

حالا سوالم از شما اینه که چه جوری متخصص خوب پیدا کنم؟واقعا کار سختیه پزشک خوب پیدا کردن،

من با همه شیطنتاش کنار میام اگر خوابش خوب باشه،چون واقعا دیگه ۲ساله واسمون زندگی نذاشته

اینم بگم تو خونه عادیه... و اینکه به خاطر مشکل ریه و قلب خیلی بیرون نرفته نمی دونم شاید میریم بیرون ...

احتمالش هست

چون پسر منم علائم بچه شما رو داشت 

اما بذار بزرگتر بشه و تشخیص قطعی بمونه برای زمان پیش دبستانی رفتنش

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام استارتر عزیز ممنون بابت تاپیک خوب و کاملتون،دختر من ۲سال و ۴ماهشه،از ۵ماهگی شبا بد میخوابه یعنی ...

تهران؟؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام استارتر عزیز ممنون بابت تاپیک خوب و کاملتون،دختر من ۲سال و ۴ماهشه،از ۵ماهگی شبا بد میخوابه یعنی ...

سلام عزیزم. برا خوابش ببر متخصص خواب کودک. اگه نیاز باشه تست خواب میگیره ازش و متوجه میشی مشکل خوابش از کجاست. میدونی دارو برای خواب خوبه ولی پیدا کردن علت مهم تره. چون  نداشتن خواب با کیفیت به طور مستقیم روی رفتارهای روز تاثیر میزاره. شما خودت چند شب خوب نخوابی حوصله و اعصاب نداری درسته؟  خیلی ها که  با  فهمیدن علت و درمان مشکل خواب، علایم بیش فعالی  رو به بهبود رفته. حتما برو متخصص خواب  چک کنه.

سلام عزیزم. برا خوابش ببر متخصص خواب کودک. اگه نیاز باشه تست خواب میگیره ازش و متوجه میشی مشکل خوابش ...

والا من که ۲ساله ازشب تا صبح ۴,۵ساعت میخوابم تازه اونم پراکنده..

ولی اگه منظورتون از مشاور خواب همون کلینیک خواب هست که یه کم شرایطش واسه بچه کوچیک سخته،یه شب بابد بستری بشی که بتونن ببینن مشکل چیه

داداش من بی فعالی وعدم تمرکزداشت امابابام نذاشت مامانم ببرتش دکتر گرچه اون سالا مث الان علمش هم زیاد نبود ولی داداش من روزگار ماراسیاه کرد چهل ودوسالشه والانم خوابه چون سرهیچ کاری نموند وهمیشه هم بااعتیاد سروکله میزدیم ما .دامادمون آسپرگره وخواهرم اختلال شخصیت ضداجتماعی ک این دونفر باهم سم کشنده ان بچشون هم اوتیسم شدیده ک ازباباش ب ارث برده .ما با این چهارتا سروکله میزنیم ومن اززندگی سیرم

خلاصه خواهرم هر سال تحقیر میشد تا اینکه اول دبیرستان ترک تحصیل کرد بعد از اون اصلا اراده ی هیچیو ندا ...

واقعا نمیدونستم انقدر میتونه عوارض داشته باشه. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران.