سلام استارتر عزیز ممنون بابت تاپیک خوب و کاملتون،دختر من ۲سال و ۴ماهشه،از ۵ماهگی شبا بد میخوابه یعنی هر نیم ساعت ۱ساعت یه بار بیدار میشه،از همون نوزادی تحرکش زیاد بود،تایمی که نوزادا دست و پارو آروم تکون میدن دختر من مثل فیلمی بود که زده باشی رو دور تند..
و همیشه عاشق هیجان و تحرک و بپر بپر بوده،بازیای نشستنی واسش جذابیتی نداره،اگه نخواد به هیچ عنوان نمیشینه،البته که از صبح تا شب شاید سرجمع ۳ساعت بشینه،همش یا ایستاده یا راه میره یا بپر بپر میکنه یا میرقصه.
هوشش خیلی خوبه،هر بازی ای رو اگه جذبش کنه بار اول یاد میگیره،شعر حفظ میکنه،اعداد رو میشماره تا ۲۰,حروف انگلیسی رو تا حدودی بلده،دوچرخه سواری بلده و علاقمنده به شدت،حرف زدنش هم خوبه،جوری که دیگه الان جمله میگه و وقتی حرف بزنه اطرافیان هم متوجه میشن حرفاش رو..
ولی بخاطر بیخوابیهاش خیلی دکتر بردمش و دیگه ارجاعم دادن به متخصص مغز و اعصاب وبا کمتر از ۵دیقه وقت، واسش تجویز کلونیدین کردن و برچسب بیش فعالی بهش نزدن ولی گفتن جز بچه های سخت هست،
حالا سوالم از شما اینه که چه جوری متخصص خوب پیدا کنم؟واقعا کار سختیه پزشک خوب پیدا کردن،
من با همه شیطنتاش کنار میام اگر خوابش خوب باشه،چون واقعا دیگه ۲ساله واسمون زندگی نذاشته