2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335362 بازدید | 2767 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون لطف کردی . انشالله بهترین در انتظارتون باشه. حتما میبرمش. بعد خودشون کلاس و این چیزا رو هم دار ...

عزیم مجدزاده برا کودک نزده . من اشتباه کردم یا برادهمه هست. میخوام برا کودک باشه

پسرم، معجزه زندگی من🤩
ممنون . شما راضی بودین؟ هزینه هاش چجوریه؟ خودشون هم پزشک دارن؟ یا معرفی نامه میخواد

من از اقای کاوه رضانیا راضی بودم.گفتار درمان هست.اگه هنوز بازنشسته نشده باشه.

قمیت اونجا مناسب هست .تو شهر هم مراکز زیادی هست.حتی یه مدرسه هم است مخصوص بچه های پیش فعال تو گلدشت معالی اباد.

من از اقای کاوه رضانیا راضی بودم.گفتار درمان هست.اگه هنوز بازنشسته نشده باشه. قمیت اونجا مناسب هست ...

ممنون عزیزم. خیلی لطف کردی. اتفاقا معالی آباد خیلی بهم نزدیک . ببینم کجا هست ببرمش. انشالله بهترینا براتون اتفاق بیفته

پسرم، معجزه زندگی من🤩
ممنون عزیزم. خیلی لطف کردی. اتفاقا معالی آباد خیلی بهم نزدیک . ببینم کجا هست ببرمش. انشالله بهترینا ...

فکر کنم میخواست اونجا کلینیک گفتار درمانی بزنه

دقیقا مشکلت بچه تون چیه؟؟

چون من خیلی برا پسرم تحقیق کردم 

بگو شاید بتونم کمکی بهت بکنم 

فکر کنم میخواست اونجا کلینیک گفتار درمانی بزنه دقیقا مشکلت بچه تون چیه؟؟ چون من خیلی برا پسرم تحقی ...

پسر من چهار ساله نیمش. هم گفتار مشکل داره و هم عدم توجه و تمرکز داره. نسبت به سنش عقب.  حالا امروز رفتم براش ی کلینیک  نوبت بگیرم تا آخر ماه روانپزشک نداشتن. فقط کسایی که نوبت داشتن بودن. اگه بتونی ی دکتر دلسوز و خوب بهم معرفی کنی تا آخر عمر دعاگوت هستم

پسرم، معجزه زندگی من🤩
سلام  ممنونم از استارتر و همه مادرهای که تجربیاتشون رو گفتن من یه پسر ۸ ساله دارم  پیش ...

عزیزم چه قدر علایم پسرت شبیه پسر منه یعنی دقیقا همینه الان پسرت چطوره بهتر شده یانه 

پسر من ۱۰ سالشه

پسر من چهار ساله نیمش. هم گفتار مشکل داره و هم عدم توجه و تمرکز داره. نسبت به سنش عقب.  حالا ام ...

منم پسرم تاخیر داشت تازه انحراف چشم هم داشت 

ببرش کلینیک کاردرمانی 

خودت هم میتونی تو خونه باهاش کار کنی

کتاب های مصور و وسایل کمک آموزشی 

خانه کودک فراز روبرو از دانشبد هم یه سری وسایل کمک آموزشی داره. در کل این جور بچه ها کار میبرن. من. یادمه سی دی باما براش گرفته بودم

کتاب های مخصوص و کار و کار و کار 

الان میخواد بره هفتم .خدا کمکم کنه چون همش باید کنارش باشم

و یه بچه کوچیک تر هم دارم.

راستی قرص یا شربت امگا ۳ و قرص یا شربت نوتروپیل هم خوبه برا هوش  من حتی نوروفيدبک هم بردمش.

عزیزم چه قدر علایم پسرت شبیه پسر منه یعنی دقیقا همینه الان پسرت چطوره بهتر شده یانه  پسر من ۱۰ ...

تا ۳۰درصد بهتر شده 

اما ۷۰ درصد علائم داره 

مثلا تیک عصبی داره 

وسواس داره 

پر حرفی داره 

متاسفانه این بچه ها علایمشون تغییر میکنه 

مثلا وسواسش خوب بشه یه چی دیگه شروع میشه 

پسر منم ۱۰ سالشه 

الان دائما میگه تنهام .حوصلم سر رفته .همیشه زندگی دیگران با خودش مقایسه میکنه یه طورایی اصلا خوشحال نیست 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

منم پسرم تاخیر داشت تازه انحراف چشم هم داشت  ببرش کلینیک کاردرمانی  خودت هم میتونی تو خو ...

ممنون ازت گلم. اول از همه خدا قوت. انشالله که بهترینا در انتظار بچه های گلت باشه.  تازه اول راه هستم. الان دنبال ی کلینیک خوب هستم. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩