2777
2789
راستش رفتیم سونوگرافی و بالاخره جنسیت نی نی معلوم شد که دختر بود. شوهرم یک کم وا رفت. منم از اینکه اون وارفته حالم گرفته شد و غصه خوردم. آخه دوست داشتم خوشحال باشه و اونم خیلی خیلی پسر دوست داشت. حالا همه خانواده شوهرم خوشحالن می گن ما دختر دوس داریم ولی به خاطر شوهرم ناراحتم.
آخه شوهرم خیلی بچه دوس داشت و دوس داشت پسر باشه. دوس داشت با خودش ببره اینور اونور استخر، سرکار، باغ، پارک و ... تو مهمونیا همش پهلوش باشه. حالا از پریروز احساس تنهایی می کنه منم دلم براش می سوزه و نمی تونم بهش بقبولونم که دختر پسر فرقی نداره. چیکار کنم که روحیه اش خوب بشه؟
دلم می خواد بریم برای نی نی لباس و اینا بخریم ولی اصلا احساس می کنم تمایل نداره. حتی دیروز خواهرشوهرام میگفتن براش اسمشو چی می ذاری می گفت هر چی دوس دارین. دلم گرفت!!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خوشحال باش ...بزار به دنیا بیاد اونوقت خودش به درگاه خدا استغفار می کنه...برو لباس بخر همونجام می فهمه دختر چقدر شیرینه...هم پسر شیرینه هم دختر...هر کدوم یه خصوصیات شیرینی برا خودشون دارن...باید بیاد تا بفهمه...برید خدارو شکر کنید که سالمه
نفس های مامان 👼👯‍♀️👼
دلم برای نی نی سوخت. چی کار کنم روحیه اش عوض بشه؟ می دونم نی نی بیاد کم کم خودشو جا می کنه اما دلم می خواد شوهرمم مشتاق اومدنش باشه. آخه نی نی من طفلی که گناه نکرده دختره. من که بیشتر از صد تا پسر دوسش دارم
تو چند هفته بودی که جنسیت نی نیت معلوم شد سپیده جون؟؟؟؟/
رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین... فاستجبنا له.... عاشقتونم همسر عزیزم و دختر نازم. وقلیل من عبادی الشکور... خدایا ما رو از این عده کم قرار بده. Lilypie Premature Baby tickers
وای شوی همکار من هم همینطور بود خیلی پسر پسر می کرد خدا یه پسر بهشون داد که کمی مشکل داره همکارم می گه همش شوشو ناراحته می گه چرا توی ذهنم حتی ناراحت بودم که نکنه دختر باشه کاش الان فرزندم دختر بود و سالم
هیچ کاری نکن مشکل خودشه!!!تو با این کار بیشتر به نی نی ظلم می کنی ...باید بابت این ناشکریش اصلا بهش توجهی هم نکنی...نمی گم دعوا کنیاااااااااااااا...بیخود کرده وا رفته....
نفس های مامان 👼👯‍♀️👼
2810