2777
2789
عنوان

برای عذر خواهی از خانمم چکاری بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 7705 بازدید | 136 پست
افرین به شما که دنبال راهکار هستی

بدون یه خانوم وقتی دعواش میشه تا چند روز همش فکرش درگیره و از درون داغونه و پنهانی گریه میکنه
حالا چه برسه به اینکه بخواد کتک هم بخوره
شاید به ظاهر رفتارش عادی باشه اما تو دلش داغونه
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید عوضش کنید شما درخت نیستید.
به نظر من خانم شما هم مقصره

فک کن شوهر ار سر کار بیاد خسته و ک.فته بپزی بهش و دعوا و .....

ولی من باشم حالا حالا ها از دلم درنمیاد زمان میخواد

با با ی سفبد برفی کادو بخر رسنوران برید ولی به این زودی از دلس درنمیاد زمان میخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته باز هم از کسانی که راهنمایی کردند تشکر میکنم ولی به خانم های محترمی کوتاه نمیان و دایم بد و بی راه میگن عرض میکنم واقعا شما انتظار دارید ما امروز از هم دیگه طلاق بگیریم
ی بابا..خانوما چرا سرزنش میکنید؟چرا توهین میکنید؟
هممون میدونیم اینکار چقدر بده و ایشون هم متوجه اشتباهش شده و حالا میخواد جبران کنه .
انسان جایز الخطاست..خدا با اون عظمتش بنده گناهکارشو میبخشه ما آدما کی هستیم ک بخوایم اینجوری قضاوت کنیم و نبخشیم.؟
آقای محترم شما بهتره اول به خودت قول بدی ک دیگه هیچ وقت اینکارو نکنی بعدم برو با خانومت صحبت کن و نشون بده ک چقدر پشیمونی و طلب بخشش کن تا دلشو بدست نیاری کادو و شام فایده نداره.
بزار خودشو خالی کنه هرچی میخاد بزار بگه.شما فقط بگو ببخشید.
بعدم 1کادوی خوشگل مثلا شال از تو کیفت در بیار و بگو دوست داری این شال رو بزنه سرش و با هم برین بیرون و قدم بزنین و شام دعوتش کن تو پارک واسش گل بگیر و سعی کن حسابی بش خوش بگذره
لبخند بزنیم و شاد باشیم
رز آبی در مورد تکرار کردن باهات موافقم ، ولی اینو هم در نظر بگیر که همه یه بار اولی دارند که بعدا تکرار هم میشه!
در مورد پشیمونی باهات موافق نیستم ، خیلی هاشون پشیمون میشن و به دست و پای طرف مقابل هم میفتند اما دفعه بعد دوباره تکرار میکنند

راستی آقای بابای سفید برفی نگفتی منظورت از برخورد فیزیکی در چه حد بوده؟
و اینکه این اولین بار بود یه نفر دیگه رو میزدی؟
باباسفیدبرفی خانومت باید عمق ناراحتیتو درک کنه . مطمئن باش جالبترین عذرخواهی هم کنی ولی اگه حسو داشته باشه که تو زیادم از کارت ناراحت نشدی از دلش نمیره. این کارایی که میگن یکیشو با توجه به علایقش انتخاب کن ولی مهمتر اینه که شرمندگی از سر و روت بباره از دلت نه ظاهر. زودتر برو می خوای بشینه با یکی دردودل کنه کار بدتر میشه. با دلسوزی های خانوادش دیدم که میگم . بزار مشکل بیرون درز نکنه
نه آقای بابای سفید برفی
کی گفت شما طلاق بگیرین؟ اصلا ما در مقامی نیستیم که همچین نظری بدیم
من به شخصه دارم بهتون توضیح میدم که اگه در جایگاه خانومتون بودم از شوهرم متنفر میشدم
ولی خوب شرایط بعدی که قابل پیش بینی نیست
شاید بتونه از دلم در بیاره و بتونم فراموش کنم و دوباره مهرش به دلم برگرده
تحسین میکنم شمارو چون اشتباهتونو پذیرفتین و میخوایین تلاش کنین از دلش در بیارین.. به نظر من پشیمونی یعنی دیگه تکرارش نکنین.. اگه شد 2 بار.. من بودم جدا میشدم.. باهاش حرف بزنین.. بگین پشیمونین و دیگه تکرار نمیکنین.. و واقعا دیگه تکرارش نکنین چون اون ضربه رو به روحش میزنین نه جسمش!

خیلیا کتک میزنن و دنبال دلجویی نیستن.. تو نی نی سایت کم نمیخونیم خانوما.. حالا ایشون خودش اعتراف کرده اشتباه کرده.. میخواد از دل همسرش در بیاره.. سرزنش نکنین لطفا..
شازده کوچولو پرسید از کجا بفهمم وابسته شدم؟ روباه جواب داد: تا وقتی هست نمیفهمی!!!
باباسفیدبرفی به خانوما حق بده تو که نمیدونی با دل زنت چه کردی. اینا انتظار طلاق ندارن دارن زشتی کارتو میگن . از پیامبر ی حدیث داریم: تعجب میکنم از بعضی از مردان امتم روز همسر خود را می زندد شب او را در آغوش میگیرند. قصدم سرزنش نیست می خوام بگم اگه مذهبی هستی تو دین هم نداریم این چیزارو تکرار نکن امیدوارم همیشه خوش باشید با همسرت.ی بار دیگه میگم عمق ناراحتیتو رو زنت میفهمه تظاهر نکن . واقعا شرمنده باش
هلیا 69

1392/6/21 1:29 ب.ظ

تحسین میکنم شمارو چون اشتباهتونو پذیرفتین و میخوایین تلاش کنین از دلش در بیارین.. به نظر من پشیمونی یعنی دیگه تکرارش نکنین.. اگه شد 2 بار.. من بودم جدا میشدم.. باهاش حرف بزنین.. بگین پشیمونین و دیگه تکرار نمیکنین.. و واقعا دیگه تکرارش نکنین چون اون ضربه رو به روحش میزنین نه جسمش!
2810