2777
2789
عنوان

برای عذر خواهی از خانمم چکاری بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 7705 بازدید | 136 پست
ببین برخورد فیزیکی چیزی نیست که زن زود از دلش دربیاد. سنگ تموم بزار و البته بعدش ازش بخوا به کسی نگه ممکنه رو حساب درد و دل به خانتوادش بگه. شما که با هم خوب میشید دوباره ولی افراد دیگه ذهنیت بد ازت پیدا می کنن و هیچ وقت فراموش نمی کنن البته به شرطی که مطمئن باشی تکرار نمی کنی.. حتی اگه مقصرم بود با اینکارت خراب کردی حسابی. در ضمن این شکلکو گذاشتم دلم خنک شه بنظرم این شکلی هستی . هوای خانومتو دتشته باش من که عمرا همون شب کوتا بیام و ببخشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره کاملا توضیح بدین که این رفتارتون درست نبوده و عذرخواهی کنین خیلی اوقات حرف زدن جای هیچ چیزی رو نمی گیره قلقشو می دونی از دلش در بیار دیگه

تبسمممممم
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
نانان چی پیشنهاد دادی من ندیدم
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
سسسسسسسسسسسسسسسلام نهال جونممممممممممممم چطوری

وندی جونممممممممممممممممممممممممممممممممممممم منم باهات مافقم هم با تو هم با نهال

برای همه ممکنه پیش بیاد
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
تصور کنید یکی که زورش از شما بیشتر بگیره شما رو بزنه اصلا شما صددر صد مقصرم باشید سر غرورتون چه بلایی میاد ؟
چه جوری حاضرید اونو که شما رو زده ببخشید ؟اصلا میتونید ببخشید ؟
دلتون میخواد اون طرف برای غرور له شده شما چه کار کنه شما هم همون کارو برای خانموتون بکنید

به نظرم دیگه هیچ کاری نمیخواد بکنی

رستورن و کادو ببخشید واقعا از همه دوستان عذر میخوام بیشتر شکل اهانت به خودش میگیره

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
خانوما معمولا وقتی غر میزنن که بهشون بی توجهی میشه و شما دقیقا برعکس عمل کردی اگه همون موقع به جای دهن به دهن شدن محبت میکردید عالییییییییییییی بود اما الان به نظر من فقط محبت حالا یا کادو یا رستوران یا هرچی .خانوما خیلی حساسن
******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
خانوما معمولا وقتی غر میزنن که بهشون بی توجهی میشه و شما دقیقا برعکس عمل کردی اگه همون موقع به جای دهن به دهن شدن محبت میکردید عالییییییییییییی بود اما الان به نظر من فقط محبت حالا یا کادو یا رستوران یا هرچی .خانوما خیلی حساسن
گاهی وقتا ما خانوما هم مراعات نمیکنیم وقت نشناسیم خودمم هستم مثلا بنده خداها تو محل کار کلی فکرشون درگیر بوده کلی فشار روشونه مثلا تو تهران موقع اومدن کلی هم تو ترافیک و شلوغیی هستن تا میرسن خونه ما شروع میکنم به غر و لند کردن خب کارمون اشتباهه دیگه اونام مگه چقد صبر و تحمل دارن اون مواقع ادم مثل اتیش زیر خاکستره یهو فوران میکنه
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
نامیرا جان گفتن اول خانوم شروع کرده و شرایط ایشونو درک نکرده ایشونم خوب هزار گرفتاری داشته سهوا قاطی کرده ( از همه عذر میخوام ) خوب کاری که نباید میشده شده
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
2810