2777
2789
عنوان

با دختر7ساله ام مشکل دارم

4238 بازدید | 9 پست
دخترم تو مدرسه با یه نفر دوست داره که من علاقه ای ندارم با اون باشه .هر چی هم باهاش حرف میزنم قبول نمی کنه درضمن دختر من خیلی بیشتر از سنش میفهمه

یاد 7 سالگی خودت بکن که اگه اون زمان بودی بهترین رفتار مادرت چی می تونست باشه که روت تاثیر بزاره
درضمن اینم در نظر بگیر دخترت اگر با اون دختر دوستی نکنه تنها می مونه و برای دختر بچها تو این سن سخته
بهترین اینکه با دخترت بیشتر وقت بگذرونی و بیشتر باهاش دوستی کنی
تا حالا یه دوست دیگه پیدا کنه تو این مدت بتونی از حرفاشون سر در بیاری

روزی که گذشت هیچ از او یاد مکن ...........فردا که نیامدست فریاد مکن .........
برنامده و گذشته بنیاد منه .............حالی خوش باش و عمر بر باد مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از معلمش خواهش کن پیش یکی بشونش سر کلاس که دوست داری.بیشتر سعی کن با مامان اون در ارتباط باشی و با هم بچه ها رو ببرین سینما و کلاس شطرنجی .... جایی تا به طور غیر مستقیم با کسی دیگه دوستش کنی.منم دقیقا این مشکل و داشتم.نباید بهش میگفتی که با اون دوستی نکنه.بی خودی حساسش کردی.دوستش و انتخاب کن.با مامانش دوست بشو.بعد بیشتر باهاش رفت و آمد کن صد در صد حل میشه مشکلت
سلام به همه ی دوستان . یه مطلب جالب پیدا کردم . شما هم ببینید
چند نکته برای افزایش اعتماد به نفس فرزند شما در کلاس درس قبل از شروع فصل مدرسه
http://www.madresehclub.com/Article.aspx?AID=265
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون
سلام دوستان امروز یه مطلب جدید و جالب براتون دارم ... مربوط به کودکان مبتلا به بی توجهی و اثرات آتی آن است..پیشنهاد می کنم حتما مطالعه کنید ... نظر یادتون نره :)

http://madresehclub.com/Topic.aspx?TID=1131&seoctl00_CPHMainContent_gvPosts=page1
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون