2777
2789
نرید اصلااا ما هم تو فامیل دوسه هفته پیش عروسی داشتیم مامان بابام نرفتن ولی هر کی رفته مخصوصا اونایی ...

یا خداااا

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی بابامو راه ندم ؟بچه  های امروزی هستید دیگه

من مامان بزرگم باما زندگی میکنه قند خون داره 

مامانم ناراحتی قلب داره 

اگه بابام مبتلا بشه به اینا بده من چه خاکی تو سرم بریزم 

شما بگو من چی کارکنم؟؟

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️
چی گفتن

۱۱۰که فک میکرد دارم اذیت میکنم مزاحمته 

۱۹۰هم گفت به ما مربوط نیس 

یه بار دیگه۱۱۰زنگ زدم اینقدر قسم خوردم تا گفت پیگیری میکنم 

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️
من مامان بزرگم باما زندگی میکنه قند خون داره  مامانم ناراحتی قلب داره  اگه بابام مبتلا ب ...

تا پدرتون اومد بفرستیدشون حمام و دستهاونو ضدعفونی کن تا چند روز هم نزار برن پیش مادربزرگ و مامانتون بعد هم ازشون تست بگیر

نرید اصلااا ما هم تو فامیل دوسه هفته پیش عروسی داشتیم مامان بابام نرفتن ولی هر کی رفته مخصوصا اونایی ...

مردم دیوانه شدن واقعا. هر عروسی در واقع مقدمه مراسم عزا است. باز هم میگیرن. باز هم میرن. حالا زندگیشون رو با مرگ مردم شروع کردن خوب شد؟