سلام روز همگی بخیر دوستان عزیز الان بیشتر پیام ها و منشن های من در رابطه با باز کردن کاربری نه من نه هیچ نی نی یار دیگه ای نباید کاربری باز کنه و برامون مسیولیت داره کاربرایی هستن که هر روز میگن کاربریشون بسته شه فردا باز میکنن!!!! کسانی که برای بحث و دعوا و توهین بسته شدن یک تا دو هفته و کسانی که برای بحث سیاسی و مذهبی بسته میشن 3 هفته تا یک ماه بسته میموونن ما پیام ها و منشن های شمارو میبینیم اما اجازه باز کردن نداریم لطفا به دوستانتون اطلاع بدید فقط کسایی که خودشون از قسمت تماس با ما درخواست میدن باز میشن چندین بار به خواست دوستان باز کردیم خود کاربر شاکی شده که چرا بدون اجازه من کاربریم رو باز کردید برای جلوگیری از این مشکلات خود کاربر با شماره و ایمیل معتبر باید تماس با ما یا تلگرام 09191027600 درخواست بدن حجم پیام ها واقعا زیاد خیلی از کاربران به جای اینکه یک بار پیام بدن دهها بار پیام میدن و روند پاسخگویی رو سخت میکنن لطفااا فقط یک بار پیام بدید تا بتونیم سریعتر پاسخ بدیم ممنون از همکاری و صبرتون
برای حذف تاپیک ۱ مورد لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
بابا مگه نمیبینی اتفاقاتو اخه هرکیییی از راه میرسه عکس کاربرا بیچاررو برمیداره پخش میکنه چ وضعشه
یک کاربر زن مال سال ۹۷ بوده یهو اومده ۶ تا عکس از کاربرا تو تاپیکا پخش کرده
یا اون یارو ک کنار عکسای بد میزاش عکس کاربرارو یا این وقیح دیوانه
خب متاسفانه عقده توجه دارن فکر کنم چون تو زندگی واقعیشون عقده ها و...داشتن که الان اینجوری دارن خالی ...
اره خیلی پرو شدن دیگه واسه همین تنها فکری ک ب ذهنم رسید همین بود گلی