2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29172 بازدید | 1612 پست

سلام نی نی یار جان خسته نباشید میشه لطف کنید به اخرین تاپیکم رسیدگی کنید ، تو تاپیکم با مدرک از یکی از کاربرا که به من و کاربر عدالت خانه بی احترامی کرده و تو تاپیک های دیگه مزاحمم میشه و بهم فحاشی میکنه و تو یکی از تاپیک ها که ترکید من و اطرافیانم رو سگ خطاب کرد لطفا این کاربرای فحاش رو تعلیق کنید و نذارید فضای سایت رو مسموم کنن ... ممنونم از توجه و رسیدگیتون 😚😍

@نی_نی_یار_3    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میشه تاپیک آخر منو حذف کنیدممنونتون میشم خدا خیرتون بده😔

💓《اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید》امام حسین<ع>💓             من برا کسی که برام تب کنه نمیمیرم من برا کسی میمیرم که جونش رو برام میزاره کف دستش؛ من برا هیشکی تو این دنیا نمیمیرم چون هیشکی از جونش برام مایه نذاشت😢،       🔴لطفا اگه کسی یه کار خوب بلده به منم یاد بده منظورم:ترفندهای خانه داری،تربیت بچه،از پوشک گرفتن بچه،سیاستهای همسرداری،پس انداز کردن ،شیک پوشی،راه های کسب درآمد،.... ممنون میشم منو قابل بدونید و در هنرتون شریکم کنید💐🥰💝مستجاب ترین دعاها دعایی هستش که مردم در حقتون بکنن،میشه برا آرامش قلبیم دعا کنید،حال روحم خیلی خرابه💐اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐 

سلام خوبید.. کاربری داشتم به اسم اهواز فلفلی.. کاری نکردم تعلیق شدم.. اگرم شده ببخشید. کاربری منو برگردونید. باهاش به کسی پول دادم باید برگردونم. ولی کاربریم تعلیق شد. 

اهواز فلفلی سابق.. دیگه خط ندارم واسه ثبت نام. بیخیال شیدبا خط خاهرم اومدم 🤕