2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29172 بازدید | 1612 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

نی نی یار جونم من یه کاربری دارم نزدیک سالگرد عضویتشه میخوام ببینم میشه یع کاری کنید پیام نره واسش شماره مال همسایمونه شماره کاربریرو تو خصوصی براتون میذارم 

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_3    

فقط مال منےتـــو...

میشه لطفا این تبلیغات چندش و مزخرف رو بردارید؟ چه خبره خیلی زیادن اعصاب ادمو خورد میکنن

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 

نی نی یار من ماه پیش ۱۰بار به تماس با ما گفتم کاربریمو وصل کنن اما نکردن

ادمین تلگرامم که خیلییییی رسیدگی میکنه😒😐چندین بار بعد از پیام من آنلاین شدن اما زحمت خوندن هم به خودشون ندادن!

کاربریمم مشکلی نداشت خودم درخواست داده بودم قطع بشه.

maybe

سلام نی نی یار جان ، خداقوت ، یه درخواستی داشتم میشه راهنمایی کنید ، توی تاپیک بالا ، که از سال 93 همچنان برقراره ، چیزی بعنوان فهرست نداریم ، ما دوستایی الان اونجا جمع هستیم ، میخواییم این 2هزار صفحه شو چک کنیم نکات کاربردیشو ، درآریم پشت هم بزاریم برای استفاده ی دوستان دیگه ، میشه شما فقط فهرست این صفحات رو برامون  توی یکی از پست های صفحه ی اول قرار بدی ؟؟؟؟ رانا مدیر تاپیک هم حتا دیگه الان دسترسی نداره ک بخواد پست شو ویرایش کنه و فهرستو بزاره .... ممکنه یه راه حلی برامون بزارید ، خیلی ممنون میشم ، تاپیک خوبیه و همیشه توسط خودتون پین بوده ......با سپاس

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

سلام 

من داخل تاپیکم دوموردقفل شده ی نی نی سایت میباشد حداقل حذف کنیدنه قفل 

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5030327/به-نظرتون-باچی-خودموبکشم-دنیابرای-من-تنهاجایی-نداره

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️