دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
باشه میشه بگی به نظرت در اینده وضع مالی ما چقدر پیشرفت میکنه ؟ سال دیگه میتونم اون خونه ایی که در نظ ...
پیشرفت ک خوب میشه بد بد نمیشه یعنی خوبه اره ولی یکم سخته تا بخری سختی داره
رد نشو بخون امضا رو ... 🚶♀️۶سالم که بود دلم میخواست با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست خرس بزرگتر از خودم داشته باشم ولی نشد بخرم الان یکیش دارم اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم ولی الان خونه رو بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش ولی نشد بخرم الان بهترینش دارم .... 😊خواستم بگم یچیزای به وقتش قشنگه (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎♀️🥀🖤🤍
رد نشو بخون امضا رو ... 🚶♀️۶سالم که بود دلم میخواست با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست خرس بزرگتر از خودم داشته باشم ولی نشد بخرم الان یکیش دارم اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم ولی الان خونه رو بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش ولی نشد بخرم الان بهترینش دارم .... 😊خواستم بگم یچیزای به وقتش قشنگه (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎♀️🥀🖤🤍
خدا خیرت بده. خودمو شوهرم از استرس داریم آب می شیم هیچ اتفاق خوبی واسمون نمی افته همش گره می افته تو زندگیمون. کار پیدا نمی کنیم و روز به روز پولامون آب می ره. فقط بگو می تونیم تو همین کشوری که هستیم(خارج از کشورم) بمونیم و کار پیدا کنیم و زندگی کنیم؟