2777
2789

ان شاءالله به پاي هم پير شن❤️

حتما يه چيز خاصي تو خانمش ديده كه انقد عاشقانه كنارش ايستاده يه چيزايي هست كه خيلي مهمتر از چهره و زيبايي ظاهريه🌹🌹

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از،اینکه بگی زنه سرتره یا شوهره سرتره خوشم نمیاد

چون ب نظرم ممکنه ب گوششون برسه و اذیتشون کنه و یا شاید باعث بشه سردی بینشون اتفاق بیوفته 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بهم میان.ولی من چشمای سبک دختره دوس ندارم.چشم درشت تر میپسندم.ولی دختره موهاش خوبه خدایی

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
ان شاءالله به پاي هم پير شن❤️ حتما يه چيز خاصي تو خانمش ديده كه انقد عاشقانه كنارش ايستاده يه چيزاي ...

تو این عکسا نمیشه عشق واقعی فهمید الان از این عشقا تو اینستا زیاد شدع

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم‌بپرسم جواب میدی

بله میدم فقط این تاپیک گزارش بزن واسم گل

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
بهم میان.ولی من چشمای سبک دختره دوس ندارم.چشم درشت تر میپسندم.ولی دختره موهاش خوبه خدایی

اره موهاش خوبه بعیه اش معمولی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

جالبه تاحالا اصلا شوهرش به چشمم نیومده بود یعنی خیلی معمولی 

اللن تو گفتی دقت کردم دیدم ای بد نیست خوبه

فقط خدا کنه اخلاقشم خوب باشه

دختره هم معمولی رو به خوبه 

به نظر میاد باهم خوشبختن😍

بله میدم فقط این تاپیک گزارش بزن واسم گل

باشه میشه بگی به نظرت در اینده وضع مالی ما چقدر پیشرفت میکنه ؟ سال دیگه میتونم اون خونه ایی که در نظرم‌بخرم یا نه؟