2777
2789
بچها واسه تاپیکم گزارش بزنید لطفا لایک کنید بدونم 

😔😔😔😔😢😢😢قهرم جواب حس شیشممو ندادی 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن و شوهر واقعی ان.یا مثل شیاخین اینستاگرام در ازدواج سپید ب سر میبرن

زن وشوهر واقعین فکر کنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینکه خودش یه پا دختره    

وا اتفاقا قیافش خیلی مردونه اس اصلا شبیه پسرای دختر نما نیست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وای اره اسم دختره مژده ست خودش و شوهرش وضعشون خیلی بد بود الان ببین با تبلیغ تو اینستا چقدر آدم شدن ...

اره خیلی سر

مردی به قیافه نیست

کدوم مردی غیرتش قبول میکنه

عکسای خصوصی زنش توی فضای مجازی

دست به دست بگرده

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
وای من فک کنم ۳؛۴ ماهه سالاد ماکارونی نخوردم😭😭😭 به خاطر سس چون رژیمم خیلی دلم میخاد😐😣

😃😃 خب بخور سس کمتر بزن🍓

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃
😔😔😔😔😢😢😢قهرم جواب حس شیشممو ندادی 

بپرس گلم 

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍