2777
2789

سربچه اولم اقد بدبخت بودم بیشتریا از همون اول میرن خونه مامانشون تلپ میشن من ک مامانم نداشتم هیچکی نبود برام چیزی درست کنه مادرشوهرم سه تا کوچه اوبرتر بود هیچی محلم نمیزاشت منم میدونستم کسی نیس نازمو بخره همه کارامو خودم میکردم هشت ماهگی پام لنگ شد نمیتونسم هیچ کار کنم حتی راه برم 

با ای وضعیت کارخونه میکردم و شوهرمم عین خیالش نبود اصن کمکم نمیداد الان باز باردارم دیگ اینسری گفتم از ای خبرا نیست شوهرم باید کمکم کنه بچه دوساله خیلی فوضولم دارم حس میکنم افسردگی بگیرم 

جلو شوهرت ناز کن نازتو بخره. ب خونواده ربطی نداره بنظرم

از اول با همسرت توافق کن ک کمکت کنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وای قوم یزیدن مگه یه کمک نکردن؟نگفتن زنه حامله چجوری همه کارای خونه رو تنهایی انجام بده؟

باید میگفتی بچه نمیارم تا منت بکشن بیاری و قدرتو بدونن

فک میکنن وظیفه هر زنیه بچه اوردن  

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم