2777
2789
عنوان

بیاین از تحربیاتون بگین 👈انسانی یا تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 77 پست

من تجربی بودم اما روانشناسی خوندم

به شغل فکر نمی‌کنم پس کمکی نمیتونم. بکنم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

عزیزم کنکور تحربی فوق العاده سخته

من اون موقع عقلم نمیکشید رفتم تجربی و آخرش شدم دانشجوی پیام نور

تو رشته انسانی با تلاش خیلی راحت میتونی فرهنگیان قبول بشی

یا وکالت و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم خیلی اذیت بشی تو تجربی چون اونایی ک انسانی دوس دارن فضای تجربیو نمیتونن تحمل کنن و برعکس

بعدم موفقیت تو انسانی خیلی راحتتره ها نسبت ب تجربی

من خودم تجربی بودم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
وقتی دوست نداری چرا می پرسی 

اخه از اینده شغلی انسانی میترسم

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          

من خودم‌انسانی خوندم.اتفاقا درسمم خیلی خوب بود همه میگفتن برو تجربی.الان صدبار برگردم عقب بازم انسانیو انتخاب میکنم.بازم‌باید علاقت رو درنظر بگیری و از نظر بازار کار هم به نظر من رشته خوبیه.بچه های تجربی خیلیاشون یا میمونن پشت کنکور یا سر از رشته های دانشگاهی انسانیا درمیارن چون تعداد بچه های تجربی زیاده.

من خودم‌انسانی خوندم.اتفاقا درسمم خیلی خوب بود همه میگفتن برو تجربی.الان صدبار برگردم عقب بازم انسان ...

پس انسانی هم خوبه ممنون 

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
اخه از اینده شغلی انسانی میترسم

ما که دوتا فامیل امسال انسانی زدن . تجربی بری خوی نباشی و علاقه نداشته باشی خیلی اوضاعت داغونه 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!