2777
2789
عنوان

بیاین از تحربیاتون بگین 👈انسانی یا تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربی ینی پزشکی و پیرا اگه اینارو دوست نداری برو انسانی عزیزم موفقم میشی 

نه شغل های تجربی را دوست ندارم ولی بهم میگن چون درست خوبه برو تجربی 

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
اخه از اینده شغلی انسانی میترسم

یه کم تلاش کن برو دانشگاه فرهنگیان بهترین شغله واسه خانوما 

خاک بر سر من که هر چی بهم اصرار کردن دبیری نزدم تو انتخاب رشته الان برگردم عقب صد در صد انتخابم دبیریه

خدایا مراقب تو دلیم باش  
انسانی انسانی انسانی عزیزم منم انسانی رو دوست داشتم واسه همین حرفای چرت و پرت که اینده نداره و فلان ...

من توام یا تو منی

من احمق خجالت کشیدم برم رشته ی انسانی فکر میکردم همه میگن این درسش خوب نیست که رفت انسانی

واای چه حماقتی کردم

پس انسانی هم خوبه ممنون 

راستی اگه تهرانی و میخوای انسانی بری برو دبیرستان های فرهنگ.فقط واسه انسانیاس و مثل بقیه دبیرستانا نیست که به انسانیا بها ندن.مخصوص انسانیاس و آزمونم داره.خوب بد دارن فرهنگا حتما تحقیق کن.

من خودم‌انسانی خوندم.اتفاقا درسمم خیلی خوب بود همه میگفتن برو تجربی.الان صدبار برگردم عقب بازم انسان ...

چه فایده الان کار درست حسابی واسه هیچ رشته ای پیدا نمیشه

تا پارتی نداشته باشی هیچ جایی تو این مملکت نداری

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤

من کنکور ۱۴۰۰ تجربی ام

ببین بستگی به خودت داره 

با مشاور تحصیلی صحبت کن 

ببین معدلت چنده 

چه درسایی رو بیشتر دوسداری؟

مثلا تاریخ انسانی رو دوسداری یا زیست شناسی تجربی؟

مثلا شیمی که کلا فرموله دوستداری یا عربی یا فارسی انسانی؟

البته که تجربی هم عربی و فارسی داره ولی برای انسانی درس های تخصصیه ،،

بعد رشته های روانشناسی و حقوق خیلی پر طرفدارن توی انسانی 

توی تجربی باید ببینی میتونی رشته ی خوبی قبول شی؟ میتونی روزی ۱۳ ، ۱۴ ساعت درس بخونی؟

میتونی از تفریحاتت بزنی بشینی زیست یخونی؟

ببین شرایط الانتو نگا نکن ، جو نگیرتت بگی من میتوووونم من میییییتونم ، باید ۳ سال بعدتو هم نگا کنی !!!

الکی تصمیم نگیر چون سرنوشتتو رقم میزنی!

حتما برو پیش یه مشاور تحصیلی خوب و با خودت صااااادق و روراست باش و خودتو گول نزن!

تکرار میکنم ، با خودت صادق باش!

اوکی؟

انسانی برو  شغل زیاد داره من میخوام وکیل شم شماهم حداقل به یه رشته ای تو انسانی به علاقه شما م ...

اره وکیلی را دوست دارم ولی مامانم میگه حیفه درست خوبه میتونی تجربی هم بری😶

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
من توام یا تو منی من احمق خجالت کشیدم برم رشته ی انسانی فکر میکردم همه میگن این درسش خوب نیست که رف ...

اره دقیقا منم واسه این حرفا نرفتم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍