2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه چون با هم بزرگ میشن. بده چون نمیفهمی ... خیلی زود و سخت میگذره و شاید دیگه تکرار نشه.
بعد از یه مدت لابد دلم تنگ میشه یه نی نی کوچولو که مال خودم باشه رو بغل کنم.
الان نمیتونم خیلی خوب و کامل به هر دو محبت کنم.
سخته.
به لحاظ مالی فشار یه دفعه ای واقعا پدر خانواده رو خسته میکنه.
از اینکه نتونستم درست شیر بهشون بدم واقعا ناراحتم.

همه اینا هست.
در ضمن عمری باید از خواهر و مادرم که توی یکساله کردن اینها واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااا کمکم کردن ممنون دار باشم.

و البته بیرون که میرفتیم همه نظر میدادن گشنه اشونه... حرصصصصصصصصصص میخوردم.
الان ولی همه چی خوبه. شکر خدا.
البته مراقبتهای زیادی میخوان چون هر دو هم پادشاه خونه ان و یه خونه نمیتونه دو تا پادشاه داشته باشه. هم اینکه هر دو سنشون به یه اندازه است... دعوا کنن نمیدونی طرف کی رو بگیری... نمیتونی بشینی ببینی یه نفر مظلوم واقع میشه.
و البته ممکنه به خودشون و دیگری آسیب وارد کنن.

همه اینا هست.
یه مدت زیادی هم با بیرون رابطه نداری و این باعث میشه از همه چی دور باشی.
من اوایل وقتی میرفتم بیرون از خونه عین این ندید بدیدها شده بودم. مثلا توی خیابونمون یه ساختمون نیمه کاره بود وقتی تموم شده بود من دیدمش...
با تعجــــــــــــــــــب !!!
همه بهم خندین.ههههههههههههههههههههههههههه
من دوتا برادر دوقلو داشتم که زمانهای خیلیییییییی قدیم یعنی حدود سال 1340 بعد از بدنیا اومدن فوت کردند همیشه عاشق دوقلو بودم و دوست داشتم این دوقلو زایی مادرم ارثش به من برسه ولی تا حالا که خبری نیست
میدونم خیلی سخته حتی بارداریشون سختی خای خودش رو داره
ولی یه دفعه چشم باز می کنی می بینی دو تا دسته گل داری و این خیلی شیرینه
سلام
من که خیلی خوشحالم و همیشه هم ارزوی دوقلو داشتن رو داشتم و الان هم با همه سختی هاش فکر میکنم که اگه خدا بهم دوقلو نداده بود به همه دوقلو دارها حسودیم میشد هه

خیلی سخت بود و هنوزم هست ولی خب شکر که خداما رو تنها نمیزاره و من خیلی خیلی دوستشون دارم
سلام به همه مامانای دو قلو دار.
منم یه دوقلوی دختر و پسر 22 ماهه دارم .خیلی سختی کشیدم تا حالا با وجودیکه مامانم خیلی کمکم میکنه ولی الان خیلی شیرین و با مزه شدن.
من خواهر و برادرم هم دوقلو هستن و الان 27 سالشونه.
خلاصه عالمی دارن برا خودشون.
الان خیلی خوشحالم که دوقلو دارم علیرغم همه سختیاش .
فقط خیلی با هم جنگ دارن.......
موفق باشین
2810