2777
2789
کسی هست که دخترش سال نودباشه و سینه ش تازه جوانه بزنه

آره من.یکی از سینه هاش😢😢😢هنوز نبردم دکتر.حدود یکماهی میشه که دیدم

بچم همش میگفت دست میزنم درد میاد😭😭😭

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر شما ها باقد 130تااخربلوغ قدشون چندمیشه دخترمنم 132قدش 

به قد پدر و مادر ربط داره. اینو دکتر گفت. 

دخترخواهرم چند سال پیش که پری شد همه مون نگران بودیم که کوتاه مونده. الان خیلی بلند شده 😁

دکتر گفت به پدر و مادرش میبره و همونم شد 

به قد پدر و مادر ربط داره. اینو دکتر گفت.  دخترخواهرم چند سال پیش که پری شد همه مون نگران بودی ...

خواهر زادتون موقع جوانه زدن سینه و موقع پریود چندسانت بود قدش ؟

میشه بگید که بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم

وزنش خیلی کم نیست؟؟؟ 

چرا کاملا لاغر و کم غذا ست وفوقالعاده پرتحرک.دکتر زیاد بردم ولی فایده نداره.وزن نمیگیره.چون غذاش کمه.ولی آزمایشم نمیزاره ازش بگیریم ...شاید به گفته دکتر کم خونی داشته باشه...خ برای آزمایش کولی بازی درمیاره که اصلا نمیتونم ببرم

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.
خواهر زادتون موقع جوانه زدن سینه و موقع پریود چندسانت بود قدش ؟ میشه بگید که بتونیم از تجربیات هم ا ...

یادم نیست قدش رو 

ولی یادمه خانواده خیلی نگران قدش بودن. منتها بعد پریود شدن هم قد کشید. آهسته آهسته قدش بلند شد 

منم دوست دارم با هم همفکری کنیم. ببینم کی باید باهاشون در مورد بلوغ حرف زد و... 

خواهر زادتون موقع جوانه زدن سینه و موقع پریود چندسانت بود قدش ؟ میشه بگید که بتونیم از تجربیات هم ا ...

ختر شما اصلا علامتی نداره؟ 

متولد چه ماهی هست؟ 

شایدم شما متوجه نشده باشی ها. چون اول فقط کمی سفت میشن و بعدها برجسته میشن 

ختر شما اصلا علامتی نداره؟  متولد چه ماهی هست؟  شایدم شما متوجه نشده باشی ها. چون اول فق ...

دخترم بهمن 90

یکم سینش سفت شده 

دربتره بلوغ اصلا باهاش حرف نزدم 

هر چه دیر تر متوجه این مسائل بشن بهتره ب نظرم