2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی زودرسن همشون😵😵😵😵

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

از دهه نودی گفتی این یادم اومد چند روز پیش دختر همسایمون که ۶ سالشه به دخترم که هفت سالشه گفته بود دوس پسر داری؟ من یه دونه دارم اگه تو نداری خودم یکی رو برات پیدا میکنم بگرد ببین تو فامیلتون کی هست بعدشم گفته بود این حرفا رو پیش مامانت نگی ها وقتی دخترم داشت میگفت من داشتن شاخ درمیاوردم

برای شادی روح پدر بزرگم صلوات میفرستی دوست خوبم♥♥♥
کسی هست که دخترش سال نودباشه و سینه ش تازه جوانه بزنه

آره

دختر من تازه تازه یه کم سفت شده سینه هاش

ولی دوستاش کاملا سینه شون برجسته شده

دکتر هم بردم. گفت کاملا به موقع و طبیعی هست