2777
2789
عنوان

کم شدن میل جنسی بعد از زایمان

24140 بازدید | 11 پست
حدود 8 ماه پیش سزارین کردم بعد از اون هیچ میلی به رابطه با همسرم ندارم.با اینکه ازش دورم ولی وقتی بعد از مدت طولانی میبینمش بازم هیچ میلی ندارم.به خاطر این مسئله خیلی ناراحتم چون هم خودم زجر میکشم هم شوهرم.خواهش میکنم راهنماییم کنید چه کار کنم.؟؟؟؟
خانمی منم 9 ماه پیش سزارین شدم البته به نوع زایمان ربطی نداره اما منم تقریبا همین احساس رو دارم خیلی معذب هستم طفلی شوهرم در ضمن همین باعث شده یکم ازم دلخور باشه بیشتر هم چون درسا تا دیروقت بیداره و دیر میخوابه و خوابش سبکه اذیت میشیم ----------- ای کاش کسی پیدا شه راهنماییمون کنه البته مشورت با یک پزشک خیلی بهتره اگه وقت داشته باشی و روت بشه
عزیزم تا حدودی طبیعیه یعنی با توجه به تغییر شرایط زندگی و مزاحمت !!!!!!!!!!! کوچولوی تازه وارد ، خستگی دوران بارداری و زایمان و در بعضی موارد افسردگی بعد از زایمان ممکنه برای بعضی ها پیش میاد. البته نارضایتی خود زن از هیکلش هم یه دلیل دیگه اس منهم این شرایط رو داشتم
اگه امکانش رو دارید سعی کنید گاهی اوقات بچه رو به مادرتون بسپرید و با هم بیرون برید شام ناهار یا حتی یه پیاده روی ساده در سکوت و آرامش داشته باشید یا در مورد موضوعاتی غیر از بچه صحبت کنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسانه جون من به خاطر اینکه شیر خودمو به پسرم میدم خیلی خوش اندامتر از قبل شدم. به این دلیل نیست.فکر نکنم به خاطر مشکلات بچه داری باشه چون لحظاتی هم که آرامش دارم بازم همینجوریم.فکر میکنم مشکلم حاد شده.خیلی ناراحت کنندست................
سلام دوستان من الان دخترم یک سالشه دقیقا همین مشکلو دارم تازه قبل از بارداری خیلی فعال بودم همین توقع همسرمو بالاترم برده اما الان هیچ هیچ میلی ندارم نمی دونم چیکار کنم خیلی بابت زندگیم نگرانم چون بالاخره هر مردی یه صبری داره
من از عشق بارون به دریا زدم
همه مردها اینو می دونند که بعد از آمدن بچه به زندگی دیگه خبری از خوشی های قبل نیست که البته با دیدن بچه و گرمی که به زندگی میده تحمل می کنن. اینقدر حرص شوهراتونو نخورید . همه چی که به وضعیت عادی برگشت حدوداً بچه که 3-4 ساله شد هوس بچه بعدی رو می کنن . این ما هستیم که خیلی ریز به مسائل نگاه می کنیم و زود نا امید می شیم مردها همیشه امیدوارن و به خودشون می بالن.....
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
دوستهای عزیز من هم این مشکل رو داشتم و فکر میکنم دور شدن از همدیگه عامل بسیار مهمی برای کم شدن میل جنسی با شه وهمین طور وجود افرادی مثل مادروپدر ودیگر اعضا خانواده که توی این شرایط مخوان کمک حال باشن هم یک جورهایی ایجاد مزاحمت میکنه.
ye rozi man fekr mikardma faghat man in moshekelo darma baraye hamin az bache dar shodanam narazi bodma ama be moror ke bache bozorgtar shod kami az in fekr biroin oamdam alan ke dokhmalam 10masheshe vazeeyat behtare shab akhabe khoshbakhtane va khabe amigh,vali badish ine ke dir mikhabe va bichare hamsaram majbore bidar bemone har chan dke khaeyli khaste hast va bayd sobh zod pa she ya kheyli vaght man dlemna mikahd vali mibianm hamsaram kahbide ,fekr mikonam hala ke hameye shoma ta hododi mesle ham hastim bayd tahmol konim badesham inghad rgharghe masayele bache hastim ke dige hesi nemimone va khastegi mohlat nemide vali gahi9 mishe nazdik shgod dorosteke nesbat be ghabl kamtar mishe vali vojod dare shohara adma ham mifahme ino.
man avayel fekr mikardam aslan zeshte dige bhe hasar nazdik shod hala madar shodma bache darma vali didam in tarz eferkaram manteghi jist.
dige vaghjti bache mkiyad shab ya roz farghi nemikone bayd az saate khabesh estefade kardo ba shohar bod.moteasefane....
منهم دقیقا همینطور بودم .خیلی افتضاح.گاهی وقتها تو خفا گریه میکردم که چم شده.......اخه دلم برا همسرم میسوخت....
ولی الان بعد از دوسالگی دخترم خیلی خیلی خوب شدم حتی بهتر از قبل
نگران نباشید

منم وضعیتم دقیقا مثل مامان محمد پارساست.پسرم ده ماهشه.قبلا خیلی فعال بودم.الان اصلا نمیخوام.بعضی وقتا میگم خوبه حداقل چندماهی که شوهرم پیشم نیست دیگه اذیت نمیشم.ولی وقتی میاد ناراحت میشم چون حس میکنم از تغییر رفتارم ناراحت شده.حتی میلی به بوس هم ندارم. و تحریک هم نمیشم