2777
2789
عنوان

کیا تو کرونا ناخواسته باردار شدن ؟نمیترسین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 130 پست
آهان یادم اومد من از اونجا اومدم بیرون بعد بلافاصله باردار شدم🤣🤣🤣

خداروشکر واقعا خوشحال شدم چن ماهته الان ؟ما الان هموز مستاجریم یک ماه دیگ قرارداد داریم دهنمونو سرویس کردن هی میگن چرا میرین مستاجری ابرومون میره تو فامیلامون پاشین بیاین طبقه پایین خودمون منم ب شوهرم گلتم نمیام بخوایم ادامش بدی بچع رو سقط میکنم الان یک ماهمه هنوز بشون نگفتم گفتم اگ بگم بدتر پیله میشن 

منم هفته ۱۴ هستم،استرس دارم واقعا ،همچین ناخواسته نبود شوهرم اسپرمش ضعیف بود جلوگیری نمیکردیم،یهو مثبت شد شوکه شد،هروز میگفت چی شد تصمیم گرفتی سقط کنی😬 ،ولی نکردم، رعایت میکنم انشاله واسه کسی مشکلی پیش نمیاد🙏،

به کسی هم نگفتیم از خانوادم دورم،میخوام تا جایی که بشه لو ندم تا شکمم خیلی بزرگتر بشه 😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر واقعا خوشحال شدم چن ماهته الان ؟ما الان هموز مستاجریم یک ماه دیگ قرارداد داریم دهنمونو سروی ...

من ۶ هفتمه تو هم‌نگو خیلی زوده الان و هرگز پاتو نزار اونجا برو جای پایینتر و کوچیکتر ولی پیش اونا نرو که‌گیر میوفتی من ۴ سال و نیم پیششون بچه دار نشدم چون جون به سرم میکردن

پسرم ❤❤😍😍😘😘
منم هفته ۱۴ هستم،استرس دارم واقعا ،همچین ناخواسته نبود شوهرم اسپرمش ضعیف بود جلوگیری نمیکردیم،یهو مث ...

خیلی که بگذره چطوری بگیم؟خیلی بهش فکر میکنم

پسرم ❤❤😍😍😘😘
من ۶ هفتمه تو هم‌نگو خیلی زوده الان و هرگز پاتو نزار اونجا برو جای پایینتر و کوچیکتر ولی پیش اونا نر ...

منم شش هفتمه ؟کی میری سونو ؟من یه سونو رفتم گفتن چهارهفته و پنج روزته دیگ نمیدونم کی برم 

منم شش هفتمه ؟کی میری سونو ؟من یه سونو رفتم گفتن چهارهفته و پنج روزته دیگ نمیدونم کی برم 

من اصلا نرفتم فقط بتا دادم تا ۸ هفته میرم اونبار که واژینالم کرد گفت هی نیا دکتر فولیکول داری خودت باردار میشی ماه بعد ۸ هفته بیا

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خیلی که بگذره چطوری بگیم؟خیلی بهش فکر میکنم

میگیم دیگه 😉😊

خانوادم تو شهرمون نیستن ولی خواهرم نزدیکمه،به بهونه کرونا رفت و آمد نمیکنم که لو نرم

دوس داشتم تا ماه ۸ کسی نبینه منو یهو زنگ بزنم مامانم بگم یکماه دیگه بیا تهران زایمان دارم 😅

فانتزیامو دارین؟🤣🤣🤣تازه بچه دوممه

میگیم دیگه 😉😊 خانوادم تو شهرمون نیستن ولی خواهرم نزدیکمه،به بهونه کرونا رفت و آمد نمیکنم که لو نر ...

نه اینطورم دوست ندارم من دوست دارم بعد قلب یا نهایت ان تی بگم

پسرم ❤❤😍😍😘😘

اخه گفتم بهشون اگه باردار بشم نمیگم تا چندماه،گفتن طاقت نمیاری و میگی 😊

مامانم هروقت زنگ میزنه تا میگم الو،میگه چرا نفس نفس میزنی،میگم گوشی ازم دور بود دویدم 😅به دخترمم نگفتم فعلا،یعنی نمیگم چون کچلم میکنه تا روز اخر،هی میگه کی بدنیا میاد

هروز میگه چی شد قرار بود آبجی بیاری

شما کی میخوای بگی ؟

مامانم و خواهرم و برادرم میدونن با خاله هام ولیییی خانواده شوهر خودش باید بخواد و بگه یا اگر دیدم نگفت پروفایل میزارم چه کنم!!به خاطر کرونا نمیرم من چون کلا با ماسک و دستکش غریبه ان!!

پسرم ❤❤😍😍😘😘

همون اول که مثبت شدم خونه مامانم بودم یکماه،حالم خرااااب،اسید معده وحشتناک،میگفتن برو دکتر معدت داغونه،داغون بودما،جرات نمیکردم برم دکتر آلوده بود همه جا،همش میگن چرا رعایت نمیکنی قرصاتو نمیخوری😆