2777
2789
عنوان

مامانای خرداد 93

| مشاهده متن کامل بحث + 139374 بازدید | 24170 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهههههى .
من آخرین بار رفته بودم 24هفته 730بود شکر خدا دیگه تا الان نمیدونم!!
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
همون 24هفته دادم همه چى خوب فقط کم خونى داشتم اونم قرص آهن داد بهم،گلوکز نخوردمااا
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
جدیدن غذامو بیشتر کردم که تپل تر بشه ولى این معده نمیذاره که همون طورى میسوزه!
برا من مدلش فرق میکرد نمیدونم چرا ندادن ایبار ناشتا دادم ،ادار هم دادم.بعد دوساعت یه چیز خوردم دوباره خون دادم.
اون که آره خدا خودش میدونه که چقدر براى سلامتیش دعا میکنم،ولى تپلى هم باحاله...
اون فک کنم طبیعى باشه،دکى گفت زیر شکم درد بیاد بعد دردش بیاد سمت بالا دور ناف اون خطریه!!
چند وقته صبح ها که بیدار میشم میبینم تخت خوابیدم.خیلی میترسم.ولی متوجه نمیشم.
از خدا پرسیدم مگر سرنوشتمان را ننوشته ای !پس چرا دعا کنیم؟ندا آمد:شاید نوشته باشیم هرچه دعا کند...