2777
2789
عنوان

مامانای خرداد 93

| مشاهده متن کامل بحث + 139374 بازدید | 24170 پست
لااقل نیلرام باید از این بابت خیالش راحت باشه که بچش زیر نظر هر چى هم که بچه بخواد دکترا از طریق سرم اینا وارد بدنش میکنن ایشالله زود زود میاد خونه.
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب ,خوبه اونجا دوست دارى تنها نیستى،بهت خوش بگذره اینجا تازه 5دقیقه به 11هست.
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
سلام نیلرام عزیزم.خیلی خوشحالم که حالت خوبه.انشااله حال نی نی گلت هم زود زود خوب بشه.بگیریش بغلت و نوازشش کنی.سر سال تحویل خیلی دعات میکنم.عزیزم فقط آرامش داشته باش.مواظب خودت باش.خیلی نگرانت بودم.همش میگفتم کاش نیلرام بیاد از خودش یه خبری بده.
از خدا پرسیدم مگر سرنوشتمان را ننوشته ای !پس چرا دعا کنیم؟ندا آمد:شاید نوشته باشیم هرچه دعا کند...
نیلرام جان سلام قدم نورسیده مبارک مثبت فکر کن عزیزم اسم کوچولو چی گذاشتی جونم
انشالا که بسلامتی میاریش خونه من حتی نوزاد 700 گرمی دیدم تودستگاه رسیده چند هفته زایمان کردی
از خودت بگو که از حالت با خبر باشیم بوسسسس
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
سلام نیلرام جان خیلی ناراحتت شدم ایشاله به حق جدم بچه ی شماهم به سلامتی بزرگترشه وبه زودی زود به حق فاطمه زهرا ازبیمارستان توبغلت مرخص شه ایشاله ایشاله .من هم خیلی توفکرت بودم نگران نباش مابرات دعامیکنیم خدابزرگه وارحم الراحمین هرچی صلاحته برات رقم میزنه بازم خداروشکرگذارباش ودعاکن

توهمین نی نی سایت یکی تو27هفته زایمان کرده وبچه هم سالمه امیدوارباش
الحمدلله رب العالمین ...
سلام بچه ها.من امروز نی نیم زیاد تکون نمیخوره.خودمم حالت افسردگی دارم.دلم نمیخواد تکون بخورم.
آبریزش شدید بینی هم گرفتم.سرما نخوردما.دماغم پف کرده آبریزش گرفتم.
شیرینی و به چپ دراز هم کشیدم.تکوناش هم هر ساعت بیشتر از 4 حرکت هست اما بازم نسبت به دیروز خیلی کمتر شده و شکمم هم نرم شده.مشکلی نیست؟
https://zanirani.ir خدای من هزاران بار شکر که منم مادر شدم.همه ی چشم انتظارا مادر شن.
سلام ثمین جون خوبى،فک کنم دارى تازه سرما میخورى! تکون بچه میگن تو هر ساعت 3بار باشه خوبه شاید دارى مریض میشى تکوناى بچه کم شده باشه!اون تکون میخوره ولى تو متوجه نمیشى,فکراى بد به خودت راه نده ایشالله که همه چیز خوبه.