2777
2789
عنوان

مامانای خرداد 93

| مشاهده متن کامل بحث + 139374 بازدید | 24170 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دوستای گلی که جواب دادین، یکی از دوستام میگفت فامیلشون امگا 3 و روی و ازین چیزا هم میخورد نگران شدم نکنه منم باید بخورم!
چه جالب جاسمین جان که من و شما یه روز هستیم
اما من دوس دارم جوجوم اردیبهشتی بشه، شنیدم بعد از 37 هفته دیگه بچه کامله و از اون به بعد فقط روزی 30 گرم وزن میگیره...
من یه پسمل ملوس تو دلم دارم...
ممنون عریزم
البته مال من یه بارداری کاملا ناخواسته بود. نمی خواستم به این زودی ها باردار بشم چون یه پسر دو سال و سه ماهه دارم و میترسم که به اون لطمه وارد بشه.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

درسا جونی الان چون تجربه نکردی این حرفو میزنی . وقتی نی نی بیاد و ببینی چقدر مسئولیت داره دیگه این حرفا یادت میره.

البته اگه کار بیرون نداشته باشی اوضاع یکم راحت تره . من الان کارمندم و فکر میکنم به خاطر ورود نی نی جدید مجبورم کارم رو بذارم کنار.

دریا جون اتفاقا منم کارمندم و هرروز تا 5- 5.30 سرکارم!
آنجل جان من تو نت تحقیق کردم نوشته بود کندور رو بعد از 4 ماهگی بخورید اونم صبحا یه قاشق توی آب سرد حل کنید و بخوردید و فقط یه ماه بیشتر نخورید که بچه بیش فعال میشه..
من یه پسمل ملوس تو دلم دارم...
حداقل قبلش با دکترتون چک کنید.

ببینید خوردن اینا مال قدیم بود که انواع و افسام ویتامین ها برای زن باردار تجویز نمی شد.

بعدش هم شما نمیدونید که یه خاصیت داره ولی آیا ضرری هم داره یا نه.