2777
2789
وای خدا
هر چی از ابراز احساستم از دیدن عکسای سامیار پهلوون گلوله نمک
که یه پارچه اقایی شده کم گفتم
وای اون عکس کت و شلواریشو چه ژستی موهاشو.......دست تو جیب و .......
وای خیلی باحال بود عکسا
کلی سردوق اومدیم این عکسا رو دیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نازیلا جون دستت درد نکنه با این عکس های یکی از یکی خوشگلتر. میگم این سامیار هنرپیشه ای واسه خودشا. کلی ژست گرفته مخصوصا اون عکسش که با عینک و پستونکه
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
وااااااااااااااااااااااااااااای چقدر عکسای خوشگل،برای اینکه کسی از قلم نیفته اسم نمیبرم....دست همگی درد نکنه،اصلا" حال و هوای آدم با دیدن این فرشته های کوچولو عوض میشه،بوس برای همتون منم به زودی با عکسای سارا میام....
به به برسام با نمک شیطون و مامان خوبش ... دلمون براتون تنگ شده بود !!!
سامیار جون ما هم که از همین الان فیگور می گیره بابا ... اون عکس کت وشلوار که شکم داده بیرون رو کمربند!!! مثلا خیلی باحاله ... جونم !! هایا یاد بگیره فوری به دوربین حمله می کنه انگار دوربین ندیده تا حالا ... اه !
http://www.womenshealthmag.com/
خوب اینم عکسای تولد عسل زندگی ما

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

ایلیا و پرهام و متین (نوه عموهای همسری که هرکدوم 2ماه از اون یکی کوچیکتره:متین از ایلیا...ایلیا از پرهام)

میز غذا (سوسیس بندری... ژله گلدار و ساده ... سالاد قالبی )که به دلیل مسافت باغ باخونه و گرمی هوا سسای سالاد شل شد و اومد پایین ژله ها هم یه نمه آب شد ولی مزه هاشون خییییییلی خوب بود مهمونا خوششون اومد

اینم کیک که تو خونه خییییییییییییییلی خوشگل تر بود اما برای سفت شدن خامه و ژله روش گذاشتیمش تو فریزر و تزیئنش خراب شد تو را هم شکلاتش آب شد و روی کیک پخش شد اما همه از مزش تعریف میکردن
(باور کنین اولش به این خرابی نبود)

و اینچنین گلپسر ما دو ساله شد

وااااااااااای عاشقتم سامییییییییییییییییییییییی با اون تیپت و ژستای خوشگلت..... با اون لباسای خوشگلت....
مرسی به مامان با سلیقت...

آخی ایلیا جیگر ماشالله چه بزرگ شدی دست رویا جونی درد نکنه همه چیز خیلی خوب بوده...
مرسی مامانا از لطفه همتون...نه بابا کجا لاغر شدم 20 کیلو اضاف دارم هیکلم گول زنکه...
مهراوه جون ممنون...مبین قیافش مردونس بخاطر همین فک میکنی سنش بالاتره در ضما سامیار گلی بادیگارده بچه هاس فعلا بعد مبین
به به کیان گلی بعده چقدر وقت دیدیمت خاله...نازتر شدی عکس سه نفریتون خوشگله
برسام نمکی هم اومده...چه جاهای خوبی رفتی معلومه خوش گذشنه..فریناز خوشبحالت چقدررررررر لاغری

اقا سامی گل گلابم که طبق معمول پکونده...ماشاللهد نازیلا چقدر قشنگ ژست میگیره و میمونه جلو دوربین..عکس بوس با دوستشم خیلی باحاله کلا همه عکساتون خوشگلن

تولد ایلیا جونم مبارک...دست رویا جون درد نکنه....اب شدن و این برنامه ها همش خاطرس عزیزم
2810