2777
2789
وای خدا چقدر لذت بردم از دیدن این همه عکس و این شیطونکها ..............تولد همشون مبارک باشه .....بووووووووووووووووووس برا همه شون.....

لیلی جون عاشق لباس کردی هاتونم ..........و البته رقص پا.....چند مورد هم بلدم خیلی باحاله رقص کردی .......دلت میاد به هایا جونم بگی زشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جیگر منه.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تولد هایا خانوم مبارک...عکسای خوشگلی گرفتی خاله...به به لیلی خانوم بخدا سمانه راست میگه منم نمیشناسمت تو هر عکسی یجوری....آدم شک میکنه کدوم خودتی

ساینا خانومم که مثله همیشه با عکسا و لباسا و ژستا و مامان خوشگلش دل مارو میبره...بوس به تو نبات خانوم

سمانه خیلی لاغر شدی مخصوصا صورتت...به عبارتی هیچی نمونده ازت دیگه رژیم نگیریا مریض میشی
سمانه خیلی خشگل و خوش تیپ شدی دختر. عالی بودی. دیگه استخوناتو می خوای آب کنی؟ساینا همکه مثل همیشه با مزه.
لیلی چشممون به جمالت روشن شد. البته شاید بقیه دیده بودنت من اولین بار بود. ولی خیلی شبیه چیزی بودی که تو تصورم بود. عکسای هایا هم خیلی قشنگ بودن به خصوص در طبیعتش.
لیلی یه بار دیگه به دختر نازمون بگی زشتو میکشمت! عزیزمه .. مخصوصا که کردی هم میرقصه دیگه دلبری میکنه!

سمانه اون عکسه ساینا که تو دریاس Ende axe :)
خیلی باحاله .. البته مامانش باحالتر ه که کلی عکس میزاره برامون.
سلام دوستان گلم . همه عکساتونو دیدم. الهی همیشه شاد باشین . میترسم اسم ببرم کسی از قلم بیوفته

اینم چند تا عکس از آقا پسر ما

پوریا در محوطه تخت جمشید

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

پوریا در حال علف دادن به اسبها بعد از یک ساعت باز هم از اینکار سیر نشد و بزور بردیمش خونه

و اینم پنجشنبه که پوریا رو بردیم باغ وحش ارم

پوریا عاشق این کانگرو شده بود و ازش نمیومد پایین

LilySlim Weight loss tickers
نگین جونم همیشه میام به تاپیک ها سر میزنم . ولی دیگه بعد از مساله برادرزادم اصلا زیاد دل و دماغ ندارم عزیزم. معمولا خاموش میام و میرم

فقط لاغری تغییر دیگه ای نکردم . البته خیلی لاغر شدم حدود 16 کیلو.

LilySlim Weight loss tickers
چه عجب مدیر تاپیک خودش یه عکس گذاشت ... چشممون روشن ... من از اولشم طرفدار پوریای بانمکمون بودم ... آفرین آفرین !! 16 کیلو خیلی زیاده ولی انقده چاق نبودی که ؟!!!
حالا چرا مامان نارنجی لیلا جون ؟ رنگ نارنجی دوست داری ؟
http://www.womenshealthmag.com/