2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان گفتین ست یادم افتاد این عکسا مال مرداد ماهه یا شایدم تیر.. ولی گفته بودن اگه میخواین عکس چاپ شه باید دخترا استین بلند و جوراب شلوار بپوشن!!! بچه ی یه ساله!!! ای بمیـــــــــــرین!
واییییییییییییییییییییییی چقدر عکس خوشکلللللللللللللللللللللللللللل
تو این تایپیک که میایم دل نمیکنیم بریم
کاش میشد از تو مایتور این نی نی نازها رو کید بیرون و قورت داد
ملی جون دلت اومد این عکسهای پرنسس فرنگیمونو زودتر نذاشتی
وای خدا چه عکسایی چه ژستایی
راستی ب نطر من همون بهتر که با لباس پوشیده عکس گرفتی
تا بچمونمو چشم نزنن یه وقت....یادت نره اسفند دود کنی براش

وای عکسای آتلیه شایلین خیلیییییییییی خیلییییییییییییییییییییییییییی ناز بود.......
عکسای تولدش و هنرمندی مامانشم که حرف نداشت

الهیی ساینا نبات عروس گلم قربون اون لپای قشنگش ...چشمای ناز وخمارو دلبرانه اش
وای که چقدر قربون صدقش رفتم بخصوص عکس چشمک زنشو

ماتار جون ماشالله خلی خوش ذوق و هنرمندی خوش به حال سمر جون
وای که چقدر عکسای تولدش قشنگ بود ادم سیر نمیشه از دیدنشون

برساممممممممم جیگرم همینطوریش یه گلوله نمکه فریناز جون
نیازی به این طرحها ها نداری....

همه عکسا رو باهم دیدم وسریع
تا جایی که یادم میاد عکسای ناز رومینای عزیز قشنگمونو دیدم
وهایا گلی که عاشق اون لپها و تیپشم بخصوص لباسهای قشنگ محلیش
و عکسای خیلی قشنگ آقا مبین عزیز که در حال بازی کنار ساحل بود
وای که چقدر دلم دریا و ساحل خاست

امیدوارم کسی را ازقلم ننداخته باشم که اگر اینطور بود ببخشید
راستی ملی جون اون کتاب عکس کجا بود؟ آدرسش رو بهم میدی؟

نه بابا هنرمندی کجا بود.... همش فکر می کنم از شایلین خیلی عکس و فیلم کم دارم... مخصوصا الان که مثل بلبل حرف میزنه اصلا ازش یه فیلم درست حسابی ندارم...

فکرشو بکنید اونروز بهم می گه مامان ماژیکامو میدی؟ بعد وقتی دید عکس العمل نشون ندادم بلافاصله گفت: خواهش می کنم...
دیشب نمی خوابید بهش میگم مامانی چرا نمی خوابی؟ می گه چشمام خراب شده بسته نمی شه....
مرسی دوس جونا..
این دخترک شایلین چه خوب حرف میزنه .. قربونش برم.. شبنم خوبیش اینه که این حرفاشون تقلیدی نیست و با فکر خودشون میگن. . من دادم برای مایا یه ژیله کاموایی بافتن دیشب بردم بخار و دکمه هاشو دوختم پوشوندم براش میگه مامان مرسی که برام دوختی!!! دیده ما میخندیم فک کرده اشتباه گفته اصلاحشم میکنه میگه مامان مرسی که برام بافتی!!!!!

مهراوه عکسای ژستای تولد مایا رو که همونوقت که گرفتم گذاشتم
عکسای نیلچی رو هم که خود نیلچی نداد اون اسپانسر این تبلیغات که برای بچه های بهزیستی میخواستن تبلیغ کنن بعد از چاپ تو مجله برام فرستاد چند روز بیشتر نیست دستمه..
ملی نمی دونی چقدر زورم گرفت از اون حرف خنده دار و مسخره شون که گفتند برای چاپ باید آستین بلند و شلوار بپوشه!!!!!!! از اینجور تلقی های اشتباه از اسلام نفرت دارم. دست رو دلم نذار که .........................................
مگه ندیدی تو تلویزیون سر بچه 3 ساله هم روسری کردن ؟ چه انتظاراتی دارین شما ؟؟؟
جاتون خالی ما رفتیم عروسی و هایا اونجا حسابی رقصیده و تا صبح توی خواب هم می رقصید :)) ...اینم چندتا عکس
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
http://www.womenshealthmag.com/
وایییییییییییییییی لیلی جون
من عـــــــــــــــــــــــــــــــاشق عروسیها وجشنها رقصهای کردی ام وهمینطر لباسهای محلیشون
نمیدونی چقدر ذوق هایا جون رو با این لباسای قشتگش میکنم
همیشه دوست داشتم یه بارم شده تو یه عروسی کردی شرکت کنم
اتفاقا دوستان کرمانشاهی هم دارم ولی نتونستم برم عروسیشون

وای من طاقت نمیارم...زودتر هایا جون رو شوهر بده که منمن زودتر یه عروسی کردی دعوت شم

راستی فکرشو بکنید عروسی بچه هامون انشالله................