2777
2789
اخی عکسای سمر جونی چه خوشگل بودن...
آره سمیرا جون ولی شایلین از شب قبلش تب کرد... منم دیگه نمی تونستم وقت رو کنسل کنم حالش اصلا خوب نبود فقط 3 تا دکور رو انتخاب کردم... برای اینکه می خواستم به عنوان گیفت عکسش و بدم مجبور بودم که برم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ساینا نبات....
سمانه جون خوب لاغر کردیا....
منم خودبخود 1 کیلو کم شدم و به قول سمانه جون چشمم به جمال عدد 5 روشن شد... الان 59 هستم... ولی شنیدم که از شیر بگیری چاق میشی..... گریهههههههههههه

در ادامه یه دونه عکس تولد شایلین که البته همین چند شب پیش ازش گرفتم و با فتوشاپ کیک رو بهش چسبوندم...

آپلود عکس
به به چه عکسایی. روحم شاد شد. رنگی رنگی و خشگل. تولد همتون مبارک باشه عشق کوچولوها. مرجان خسته نباشی واقعا. غذاهات خیلی قشنگ بودن. سمر از اونا قشنگ تر. پسر عمه ها دعواشون نشه!!
ساینا قورتت می دم بامزه.
تولد فندق کوچولو هم مبارک. چه تولد خوشمزه ای براش گرفتی. فندق و توت فرنگی!
مامان فندق جون مرسی. آره عزیزم. الان 57 و نیمم. شما که خوش هیکل بودی خانمی. ایول! بعد از شیردهی چاق نمی شی. درسته دیگه اون کالری که با شیر دادن می سوزوندی نیست اما در عوض دیگه گرسنگی های دوران شیردهی هم نیست. اگه مراقب تغذیمون باشیم دیگه چاق نمی شیم ایشالاااااااااا. من که عادت کردم هر روز صبح ناشتا وزن می کنم و حواسم هست که دیگه به 60 نزدیک نشم.
راستی چه عکس نازی از شایلین فندقی گذاشتی. ناز خالشه.

ماگنولیا جونم لطف داری.
مرسی دوستای گلم.
وای ساینا نباته نازنازی رو ببین .بوس بوس
مامان فندق کارت درسته افرین عکسش خیلی خوب شده.
منتظر عکسای بقیه نی نی ها هستیما.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
تولد رومینا جون مبارک ایشالله که همیشه سلامت خوشبخت زیر سایه پدر و مادر باشه

ای جانم هایا چه خواب نازی کرده لیلی جون تو کرمانشاه موندگار شدی پس ما چطوری خودتو و این نباتتو بیبینیم؟

ای جووووووووووووووونم فندق کوچولو ماشالله چقدر بزرگ شده شبنم جون این عسل خوشمزه. تولد شایلین نازی مبارک باشه

به به سمر جون و مامان مهربونش خسته نباشی مرجان جون خیلی خوب شده تولدت سمر جیگر هم مبارک

سمانه چقدر کار خوبی میکنی از خودتم عکس میذاری دلم برات تنگ شده بود این نبات ناز نازی رو از طرف من ببوس خیلی آواتارتم بامزس