2777
2789
عنوان

میشه لطفا بگین بچه هاتونوازچه سنی ازپوشک گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 35 پست
سلام دماوند جونم فداااات.هی میگذرونیم.ارومتر شدم حرفتو خوندم براکارهمسرم. ملیکاهم که امروز اصلا همکاری نکرد اصلا نه جیش کرد نه پی پی.همش تو پوشک کارشو کرد
🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ننه سرما منم شنیدم نبایدپوشکشون کنی چون میفهمنو دلگرمندبهش باید بفهمه پوشک نیس واگه جیش کنه کثیفکاری کرده
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
سلام دوستان،منم موندم چجوری دخترموازپوشک بگیرم،۲۵ماهشه و هروقت کوچکترین کارخرابی کنه توپوشکش زودبهم میگه که مامان جیش یاپی پی ودستمومیکشه سمت دستشویی،اطرافیانم میکن امادگیشوداره بگیرش اما من فک میکنم هنوز وقت داره تا دوسه ماه دیگه،دیروز امتحانی تاعصرپوشکش نکردم وتندتندبردمش دسشویی وبراش توضیح دادم،اما باجیغودادمنوبیرون میکردوخودش همش اب بازی میکرد ودریغ از ی قطره جیش امابه محض اینکه پاشوبیرون میذاشت جیش میکرد،راستش تاعصرخیلی تحمل کردم ولی عصر حساب قاطی کردمودعواش کردم،خیلیم ناراحت شدم،چکارکنم ازطرفی هم دارم میرم سرکار ومیخام مهدبزارمش،وای خدا دارم دق میکنم،نمیدونم چکارکنم؟
وقتی ردپای احساس سبزرادرقلب کسی باقی بگذاری,بیشترازحاضرین,حاضرخواهی بود,حتی اگرغایب باشی.....
راستش یکی ازاقوان دخترش دوماه بزرگترازدختره منه وازپوشک چندماه گرفتمش،من حسودیم شد،دلم میخادبدون پوشک مهدبره ولی میترسم بهش فشاربیارم وکاروخراب کنم
وقتی ردپای احساس سبزرادرقلب کسی باقی بگذاری,بیشترازحاضرین,حاضرخواهی بود,حتی اگرغایب باشی.....