2777
2789

ی کیف پول خیلی خوشگل یا نیم ست نقره 

در من سواری خسته می تازد                                      در من آنچه عشق است رنگ می بازد                          در من ابر و مه می بارد  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                           اما باز در من سواری خسته می تازد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت هم سنه منه دختر منم ۱۳ سالشه دختر جان اینجا فضای مناسبی برای شمانیست مامانت خبر داره میای این ...

این پسره 

در من سواری خسته می تازد                                      در من آنچه عشق است رنگ می بازد                          در من ابر و مه می بارد  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                           اما باز در من سواری خسته می تازد 
نظر شما چی خوشحالش میکنه

ظرف دکوری لباس یا مانتو یا پولو بریز تو کارت هدیه بهش بده بگو بریم باهم اون چیزی که دوس داری رو بخر 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
گفتم اذین نکنین الا کادو واسم مهمه

کیف . مانتو  روسری بگیر 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
این پسره 

دیگه بدتر

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
2810