2777
2789
تا بحال دیده نشده از دو خط دید بیشتر افزایش پیدا کنه، ۵ دهم اگه بوده باشی در بهترین حالت ۷ دهم میشه

عزیزم هستی اینجا؟میخاسم ببینم تو دوران کودکی مثلا 6سالگی هم درمان نداره تنبلی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هستی اینجا؟میخاسم ببینم تو دوران کودکی مثلا 6سالگی هم درمان نداره تنبلی؟؟

تنبلی چشم زیر هفت سال اگه پزشک خوب باشه بچه هم عینک بزنه و والدین هم هوشیارانه دستورات رو انجام بدند، صد در صد درمان میشه ،هر چه بچه کوچکتر باشه درمان سریعتره

سلام عزیزم من ۱۷سالمه بچه بودم دکترگفت تنبلی چشم دارم ولی اصلا انحراف نداشتم وندارم بعدیه دکتردیگه رفتم گفت تنبلی چشم ندارم وفقط ضعیفیه نمیدونم الان حرف کیوباورکنم میخوام دوباره برم چشم پزشکی یه باردیگه معاینه بشم فقط میشه بهم بگی باچه تمرین هایی چشمات تنبلیش  قوی شد وچندساعت درروز انجام میدادی خیلی نگرانم 

من    اپتومتریست هستم

اگه شما اپتومتریست هستید این نظرتون کاملا اشتباهه . درمان تنبلی چشم به تجربه بر می گرده و تجربه ها خلاف اینو میگه. دکترهای زیادی بودن مثل دکتر اسهرلوس که تنبلی چشم رو حتی برای سنین بالا چهل سالم خوب کردن . خیلی از اپتومتریست ها تجربه موفق داشتن . چون تجربه ندارین بقیه رو نا امید نکنید . دکتر به دکتر نظر به نظر فرق می کنه .

اگه شما اپتومتریست هستید این نظرتون کاملا اشتباهه . درمان تنبلی چشم به تجربه بر می گرده و تجرب ...

سلام شما دکتری سراغ دارین؟ شوهر من چشماش خیلی ضعیفه برای عمل اقدام کرد بعد از عکس و اینا دکترشون گفتن تنبلی چشم دارین و هیچ کاریش نمیشه کرد، عملم که بکنی فایدا نداره، اگه دکتر خوبی در این زمینه سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنین... 

تنبلی چشم زیر هفت سال اگه پزشک خوب باشه بچه هم عینک بزنه و والدین هم هوشیارانه دستورات رو انجام بدند ...

عزیزم میشه پیاممو دیدم جواب بدی دارم دق میکنم بخدا. 

پسر من ده سالشه روزی دو تا 4 ساعت یعنی 8 ساعت چشم بند میزنه واسه تنبلی یعنی هیچ امکانی نداره که خوب بشه؟ 😔😔

عزیزم میشه پیاممو دیدم جواب بدی دارم دق میکنم بخدا.  پسر من ده سالشه روزی دو تا 4 ساعت یعنی 8 ...

خیلی تاثیرش کمه، اما تا ۱۲ سالگی هنوز امیدوار هستیم، بستن چشم به تنهایی کافی نیست باید سیستم بیناییش

با تست های مخصوص تحریک هم بشه،باید ببری مراکز ویژن تراپی

2810