سلام عزیزم من ۱۷سالمه بچه بودم دکترگفت تنبلی چشم دارم ولی اصلا انحراف نداشتم وندارم بعدیه دکتردیگه ر ...
دوست عزیز دکتر اسهر لوس دکتر خوبی هستند؟من دخترم همش شردرد میگرفت موقع مطالعه بردم ویش تیشون گفتن انحراف چشم دارن ولی ظاهرا اصلا کعلوم نیست یک کم به نشخیصشون دودلم
اما هنوز دیدم مثل اینیکی چشم کامل نشده رونددرمان کند شده امیدوارم دو دهم باقی مانده هم خوب بشه
سلام عزیزم کدوم کلینیک رفتی
چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه تابلو رو کامل نشون داده دید ثبت شده درسته، آفرین به پشتکارت، ادامه بده ،انشالله استثنائی در علم ...
استثنا نیست اما روند بسیار کند میشه در سن بالای ۹ سال که یک همت بسیار بالا و علم پزشک معالج رو طلب میکنه
چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜
تنبلی چشم زیر هفت سال اگه پزشک خوب باشه بچه هم عینک بزنه و والدین هم هوشیارانه دستورات رو انجام بدند ...
کاش جواب منو هم بدی عزیزم پسر پنج ساله ی من هم بر اثر پارگی شدید قرنیه که بخیه براش زدن جای بخیه به حالت وای انگلیسی مونده الان سه نمره ضعیف شده آستیگمان منفی چهار و نیم اورده و اینکه تنبلی ممکنه تنبلیش درمان بشه کامل اخه دکتر گفت ممکنه مقداری تنبلی بمونه ممکنه خوب بشه و اینکه استیگمات ضعفش خوب بشه بعد عمل دیدش شد دو دهم بعد کم کم شد هفت دهم ممکنه پیشرفت کنه بهتر شه الان پنج ماه از آسیب دیدنش گذشته تو رو خدا راهنماییم کن